Szállítás

Futárral

A termékek kiszállítása az Express One Hungary Kft. futárszolgálatával történik.
Személyes átvételre cégünk telephelyén van lehetőség.
A megrendelt termékek 5 munkanapnál hosszabb ideig tartó tárolására és emiatt későbbi kiszállítására a Webáruház nem tud lehetőséget biztosítani, a Felhasználó köteles a megrendelést követő 5 munkanapon a fizetést teljesíteni (utánvét kivételével). A Webáruház törekszik a szállítási határidő betartására, azonban nem felel azért, ha a fenti szokásos szállítási idő nem tartható. Az esetleges késedelem esetén a Webáruház nem köteles a megrendelőt értesíteni, de mindent megtesz a Felhasználó megfelelő tájékoztatása érdelében.
A Felhasználó köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét, a termékek darabszámát ellenőrizni, és az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagolás esetén a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát. Ajánlott a termék sértetlenségét is az átvételkor ellenőrizni, és mennyiségi hiány vagy sérült termék esetén a helyszínen jegyzőkönyvben rögzíteni a hiányt vagy hibákat. A nem sértetlen csomagolású terméket a Felhasználó csak saját felelősségére veheti át. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A Felhasználó köteles olyan szállítási címet és telefonszámot megadni, ahol a fenti időitervallumban elérhető, akár munkahelyi cím is megadható.
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 44 449 Ft 2 200 Ft
44 450 Ft - ingyenes

Postai csomagfeladással

Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 44 499 Ft 2 200 Ft
44 500 Ft - ingyenes

Személyes átvétel a cég telephelyén

A megrendelt termék átvételére munkanapokon, a cég telephelyén 4002 Debrecen, Külső Kassai u. 57. sz. (8:00-15:30 óra) között van lehetőség.
Minden esetben előzetes telefonos egyeztetés után van lehetőség a csomag átvételére.
Amennyiben nem történik telefonos egyeztetés, nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termék átvehető lesz a cég telephelyén.