LED Izzó

Az Asalite LED Izzók széles kínálata a lakossági, igények kiszolgálását teszi lehetővé, hiszen a magas minőség és a hosszú távú megbízhatóság a fő jellemzője. Az SMD LED technológiának köszönhetően a leghatékonyabb fénykibocsátás érhető el. A teljes szortimentben könnyű megtalálni a megfelelő választást, mivel többféle foglalattal, három színhőmérséklettel, praktikus formavilággal, több méretben elérhetők ezek a termékek. A legmodernebb világítási megoldásként pedig nagymértékben hozzájárulnak a fenntartható fejlődéhez szükséges környezeti feltételek megőrzéséhez is.

Teljesítmény
-
1 W - 18 W
Foglalat
Fényáram
-
110 lumen - 2 000 lumen
Színhőmérséklet
-
2 000 K - 6 500 K
IP védettség
Élettartam
-
25 000 óra - 30 000 óra
Technológia
Termék formája
További szűrők
64 db termék
 

 

Az Asalite LED izzó modellek kínálata: Minőség és megbízhatóság

Az Asalite LED izzó modellek széles kínálata a lakossági igények kiszolgálását teszi lehetővé, hiszen a magas minőség és a hosszú távú megbízhatóság a fő jellemzője. Az SMD LED technológiának köszönhetően a leghatékonyabb fénykibocsátás érhető el. A teljes szortimentben könnyű megtalálni a megfelelő választást, mivel többféle foglalattal, három színhőmérséklettel, praktikus formavilággal, több méretben elérhetők ezek a termékek. A legmodernebb világítási megoldásként pedig nagymértékben hozzájárulnak a fenntartható fejlődéhez szükséges környezeti feltételek megőrzéséhez is.

Széles led izzó termékpaletta és foglalattípusok

Az Asalite termékpalettája rendkívül széles, és az IP20 védettséggel rendelkező LED izzó modellek számos különböző foglalattal kaphatók, így például e14, e27, g4, g9, gu10 és gu5.3 típusúak is megtalálhatók a kínálatban. Ezek az izzó modellek különböző fényáramokkal érhetők el, 100 és 2000 lumen között, ami azt jelenti, hogy a legkisebb helyiségektől a legnagyobb terekig mindenhová található megfelelő fényerejű megoldás.

LED izzó színhőmérséklet-választék a különböző igényekhez

A színhőmérséklet tekintetében is nagy a választék, hiszen az Asalite LED izzó modellek 2000 és 6500 Kelvin közötti tartományban állnak rendelkezésre. Ez lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fényforrást, legyen szó meleg fehér, természetes fehér vagy hideg fehér fényről. A meleg fehér fény kellemes, otthonos hangulatot teremt, míg a természetes fehér fény élesebb, tisztább világítást biztosít. A hideg fehér fény pedig ideális lehet munkakörnyezetekben, ahol fontos a koncentráció és a pontos látás.

Változatos formavilág a LED izzó modellek között

A termékek formavilága is rendkívül változatos, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást. Gömb, gyertya, spot és rúd formájú LED izzó modellek közül választhatunk, amelyek mindegyike más és más felhasználási területekre lehet ideális. A gömb formájú izzó modellek általános világítási célokra kiválóak, míg a gyertya formájúak elegáns megjelenésükkel díszíthetik a csillárokat és más dekoratív lámpatesteket. A spot izzó modellek irányított fényt biztosítanak, így kiemelhetők velük bizonyos tárgyak vagy területek, a rúd formájú izzó modellek pedig különösen praktikusak lehetnek szűkebb helyeken, például fürdőszobai tükrök mellett.

Energiatakarékos és gazdaságos LED izzó modellek

Az Asalite LED izzó modellek a legmodernebb világítástechnológiai megoldásokat képviselik, amelyek nem csak energiatakarékosak, de hosszú élettartamuknak köszönhetően gazdaságosak is. Az SMD LED technológia lehetővé teszi, hogy az izzó modellek nagyobb fényerőt biztosítsanak kevesebb energiafelhasználás mellett, így csökkentve az energiafogyasztást és a villanyszámlát. Ráadásul az Asalite LED izzó modellek hosszú élettartama azt jelenti, hogy ritkábban kell őket cserélni, ami nemcsak kényelmesebb, de a hulladéktermelést is csökkenti.

Fenntarthatóság és környezetvédelem a LED izzó modellekkel

A fenntartható fejlődés szempontjából is kiemelkedően fontosak ezek a led izzó modellek, hiszen az energiatakarékosság mellett az alacsonyabb karbonlábnyom eléréséhez is hozzájárulnak. A hagyományos izzókhoz képest az LED technológia sokkal környezetbarátabb, hiszen kevesebb energiát igényel, és kevesebb hőt termel. Ennek köszönhetően az Asalite LED izzó modellek használata nemcsak gazdaságos, de környezetbarát választás is, amely hozzájárul a bolygó védelméhez és a fenntartható fejlődés biztosításához.

LED izzó modellek: Megbízhatóság és fenntarthatóság

Összességében elmondható, hogy az Asalite LED izzó modellek a lakossági igények széles skáláját képesek kielégíteni. Az SMD LED technológia által nyújtott hatékonyság, a különböző foglalatok és színhőmérsékletek választéka, valamint a praktikus formavilág mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek az izzó modellek ideális megoldást nyújtsanak bármilyen világítási igényre. Az energiatakarékosság és a környezetbarát tulajdonságok pedig további előnyöket kínálnak, így az Asalite LED izzó modellek nemcsak praktikusak, hanem a jövőbe mutató, fenntartható választást is jelentenek.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!