LED Reflektor

Az Asalite LED Reflektor modelleket egytől-egyig a magas minőség, anyaghasználat, valamint a hosszú távú megbízhatóság jellemzi. Prémium minőségű reflektort keres? Az Asalite kínálatában nagy spekrumot felölelő led reflektor kínálatot talál, melyek által biztosított fényáram 800 lumen és 18.000 lumen között található.

A teljesítmények terén is széles led reflektor kínálattal várjuk a 10W teljesítményt nyújtó kisebb modellektől a 20W, 30W, 50W modelleken át a 100W, 150W és 200W teljesítménnyel bíró kiemelkedő lumenszámú termékekig. A led reflektor modellek 2 színhőmérsékleti értékkel rendelkeznek: a 4500K és 6500K értékekkel, így képesek a nappali fényhez hasonló megvilágítást biztosítani.

Az Asalite led reflektor modellekre jellemző a kis fogyasztás és a nagy lumenszám. A Slim szériára a nevéből adódóan, a keskeny alumíniumházas kialakítás, valamint az IP65-ös vízállósági besorolás jellemző mely ellenállóvá teszi a led reflektor modelleket az időjárás viszontagságai, valamint a por ellen. Az Asalite led reflektor modellek egy része mozgásérzékelő szenzorral is el van látva, így biztosítják az energiatakarékos működést - hiszen csak akkor működnek, amikor szükség van rájuk.

A led reflektor modellek a teret 120 fokban képesek bevilágítani, így optimális választás lakókörnyezetünk, mint az udvarok, teraszok, autó beállók kültéri megvilágítására. A megbízható működést 2 év gyártói garancia támasztja alá.

Teljesítmény
-
10 W - 200 W
Fényáram
-
800 lumen - 18 000 lumen
Színhőmérséklet
-
4 500 K - 6 500 K
További szűrők
22 db termék
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!