LED Napelemes Lámpa

Megérkezett a LED napelemes lámpa legújabb generációja

Az Asalite új szolár lámpa modelljei a napenergiát a leghatékonyabb módon alakítják át villamos energiává prémium minőségű akkumulátoraiknak hála.

Napelemes kültéri lámpa akkumulátor

Az első használat előtt a napelemes lámpák akkumulátorát legalább 12 óráig tölteni kell, hogy elérjék a maximális töltöttségi szintet. A napelemes lámpák akkumulátorai ezután a tárolt energia segítségével önműködően bekapcsolnak az alkony közeledtével. A napelemes lámpák a szolárlámpa modellek legújabb generációját viselik, amelyek energiatakarékos megvilágítást nyújtanak.

Napelemes kültéri lámpa - villamoshálózat nélküli működéshez

A napelemes lámpák környezetbarát megoldást jelentenek, mivel napenergiát használnak, ami tiszta és megújuló forrás. Energiatakarékosak is, mivel nem igényelnek hálózati áramot a működésükhöz. Így hozzájárulhatnak a háztartás energiafogyasztásának csökkentéséhez.

Napelemes kültéri lámpa - IP44 védett felépítés minden időjáráshoz

A napelemes kültéri lámpa modelljeink IP44-es védettséggel rendelkeznek amely biztosítja a víz elleni védelmüket, az időjárásnak való ellenállásukat hosszú éveken át. Ne feledje: a napelemes lámpa működéséhez szükség van a napelem felületek tisztén tartására. A napelemes kültéri lámpa még esős és felhős napokon is működőképes a tárolt napsugárzásnak köszönhetően.

Mozgásérzékelős kültéri lámpa

Napelemes kültéri lámpa modelljeink alumínium házas kialakításúak, ultravékony és stílusos kialakítással rendelkeznek. Nemcsak elegánsak, de energiatakarékosak is a beépített mozgásérzékelő szenzoruknak köszönhetően. Így a napelemes lámpa csak akkor működik, amikor szükség van rá. A napelemes kültéri lámpa modelljeink hosszútávú működését biztosítja a garantált 25.000 üzemóra, és a 2 év gyártói garancia! 

Az energiaválság és a globális felmelegedés korában számunkra különösen fontosnak kell lennie annak, hogy a kültéri szolár lámpa energiatakarékos módon üzemeljen. Ezt az automatikus be-és kikapcsolást irányító mozgásérzékelő szenzorok segítségével érhetjük el.

Tekintse meg LED napelemes lámpa termékeinket, és válassza ki az Ön igényeihez leginkább illő napelemes lámpák egyikét.

Teljesítmény
-
2 W - 20 W
Fényáram
-
100 lumen - 1 800 lumen
Színhőmérséklet
-
3 000 K - 4 000 K
IP védettség
Élettartam
-
20 000 óra - 25 000 óra
Termék formája
Késleltetési idő
-
18 s - 30 s
További szűrők

Mozgásérzékelős kültéri lámpa felszerelési javaslat

Az IP44-es vízállósággal bíró led szolár reflektort bátran ajánljuk lakókörnyezetünk bármely kültéri részének megvilágításához, mint az udvar, a terasz, az autóbeálló, a garázs, a kültéri lakóépületek bejáratai. 

Mozgásérzékelős kültéri lámpa PIR és mikróhullámú szenzorral

A led napelemes lámpa modellek ma már nemcsak energiatakarékosak, de elegáns, és letisztult megjelenésűek is, így tökéletes kiegészítői lesznek minden otthonnak-vagy bármely vállalkozás épületéhez. A széles teljesítménypalettának hála minden igény kielégíthető - különösen ha a passzív infravörös mozgásérzékelőre (PIR) szenzorra, vagy a Mikróhullámú szenzorra gondolunk, amelyek csak akkor biztosítják a világítást, ha valóban szükségük van rájuk.

Kültéri napelemes reflektor: elegáns és karcsú kivitel

Az Asalite mozgásérzékelős kültéri lámpa modellek magas fényárammal, akár 1800 lumen fényárammal is képesek világítani-akár 25.000 munkaórán keresztül. A karcsú Slim alumíniumház és az SMD LED technológia egy hosszútávon is megbízható, és elegáns led napelemes lámpa modellt eredményez, amelynek működésére 2 év gyártói garanciát vállalunk.

Változatos mozgásérzékelős kültéri led lámpa méretek - minden igényhez

Tudta? Legkisebb szolár lámpa modellünk 87 x 115,4 x 35 mm méretben kapható, míg a legnagyobb 120x170 mm méretekkel bír. Nemcsak a változatos méretekben igazodunk az eltérő igényekhez, de a napelemes kültéri lámpa modellek színével is: termékeink fehér és fekete színekben egyaránt elérhetőek.

Szolár lámpa akár 1.4W teljesítményű napelemekkel

Napelemes lámpa modelljeink változatos napelem típusokkal vannak felszerelve: Monocrystalline Silicon és Polysilicon elemekkel, amelyek 0.5W és 1,4W teljesítménnyel rendelkeznek. Kültéri lámpa modelljeink vízállósági besorolása IP44-es, ezért a kültéren való alkalmazása teljességgel biztonságos. Az első használat előtt tanácsoljuk, hogy a napelemet legalább 12 órán keresztül töltse fel az akkumulátor maximális töltöttségi szintjének elérése érdekében. A kültéri led lámpa modelleket úgy érdemes felszerelni hogy a napelemek felületének szennyeződésmenteségét rendszeresen tisztogatással biztosítani lehessen.

LED napelemes lámpa egyszerű felszerelhetőséggel

Szolár lámpa modelljeink egyszerűen, és könnyedén fel- és elhelyezhetőek egy mozgatható fém keret segítségével. A napelemes lámpa modellek dőlésszöge tetszőlegesen állítható, -a 120°és 180° fok között- a megvilágított terület így igény szerint változtatható.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!