LED Napelemes Lámpa

Íme, a LED napelemes Lámpa modellek egújabb generációja megérkezett: az Asalite új szolárlámpa modelljei a napenergiát a leghatékonyabb módon alakítják át villamos energiává majd feltöltik vele az akkumulátort.

Az első használat előtt a napelemes lámpák akkumulátorát legalább 12 óráig tölteni kell, hogy elérjék a maximális töltöttségi szintet. A napelemes lámpák akkumulátorai ezután a tárolt energia segítségével önműködően bekapcsolnak az alkony közeledtével. 

A napelemes lámpák a szolárlámpa modellek legújabb generációját viselik, amelyek energiatakarékos megvilágítást nyújtanak a kül-és beltér megvilágítására egyaránt. 

A napelemes lámpák környezetbarát megoldást jelentenek, mivel napenergiát használnak, ami tiszta és megújuló forrás. Energiatakarékosak is, mivel nem igényelnek hálózati áramot a működésükhöz. Így hozzájárulhatnak a háztartás energiafogyasztásának csökkentéséhez.

Napelemes kültéri lámpa modellek minden otthonba
A napelemes kültéri lámpa modelljeink IP 44-es védettséggel rendelkeznek amely biztosítja a vízállóságukat, az időjárásnak való ellállásukat hosszú éveken át. Ne feledje: a napelemes lámpa működéséhez szükség van a napelem felületek tisztén tartására. A napelemes kültéri lámpa még esős és felhős napokon is működőképes a tárolt napsugárzásnak köszönhetően.

Napelemes kültéri lámpa modelljeink alumínium házas kialakításúak, ultravékony és stílusos kialakítással rendelkeznek. Nemcsak elegánsak, de energiatakarékosak is a beépített mozgásérzékelő szenzoruknak köszönhetően. Így a napelemes lámpa csak akkor működik, amikor szükség van rá. A napelemes kültéri lámpa modelljeink hosszútávú működését biztosítja a garantált 25.000 üzemóra, és a 2 év gyártói garancia! 

Hová ajánljuk a napelemes kültéri lámpa modelleket felszerelni?
Az IP44-es vízállósággal bíró led szolár reflektort bátran ajánljuk lakókörnyezetünk bármely kültéri részének megvilágításához, mint az udvar, a terasz, az autóbeálló, a garázs, a kültéri lakóépületek bejáratai. 

Az energiaválság és a globális felmelegedés korában számunkra különösen fontosnak kell lennie annak, hogy a kültéri szolár lámpa energiatakarékos módon üzemeljen. Ezt az automatikus be-és kikapcsolást irányító mozgásérzékelő szenzorok segítségével érhetjük el.

 

Tekintse meg LED napelemes lámpa termékeinket, és válassza ki az Ön igényeihez leginkább illő napelemes lámpák egyikét.

Teljesítmény
-
10 W - 20 W
Fényáram
-
1 300 lumen - 1 800 lumen
További szűrők
2 db termék
Iratkozzon fel hírlevelünkre!