ASALITE - együtt egy fényesebb jövőért

Az Asalite termékeinek segítségével energia- és költséghatékony módon világíthatod meg otthonodat és vállalkozásodat.

Az Asalite márkát 2014-ben alapítottuk, és büszkén állíthatjuk, hogy ez idő alatt 3000 vásárló már kipróbálta termékeink valamelyikét. Országos képviselői hálózattal rendelkezünk és tapasztalt csapatunk révén nyújtunk szolgáltatásokat partnereinknek..A nagykereskedelmi webáruházunk 2017 óta folyamatosan növekvő partnerszámmal fogadja a megrendeléseket. A kínálatunk 99%-a raktárunkban rendelkezésre áll, így a megrendelt termékek már másnap a partnereinkhez kerülnek. Termékeink minőségét külföldi partnereink is elismerik, ennek köszönhetően pedig az Európai Unió országaiba irányuló exporttevékenységünk is folyamatos fejlődést mutat.

Az innovatív fejlesztések eredményeként a legmodernebb termékekkel tudjuk ellátni partnereinket és egyes megoldásainkkal sok esetben úttörők vagyunk a hazai piacon. Minden Asalite termék megfelel az Európai Unióban hatályos jogszabályoknak és előírásoknak. Professzionális csapatunk és termékeink nyújtanak garanciát arra, hogy hosszútávon is megéri minket választani!

asalite_owner_picture
Monoki Péter
Alapító tulajdonos
asalite.unas.hu

Legyen viszonteladó partnerünk!

Kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs felületet. Kollégánk rövid időn belül feldolgozza az adatokat és felveszi Önnel a kapcsolatot. Reméljük, hogy a jövőben Önt is az Asalite termékek viszonteladói között köszönthetjük!

ASALITE LED
Már nem csupán a jövő, hanem a JELEN Fényforrása is!

Élettartam

Az Asalite LED-ek magas élettartamának köszönhetően ritkábban kell otthonában izzót cserélnie, ezáltal nemcsak környezetét, hanem pénztárcáját is kímélheti. Az Asalite LED-kel az energiamegtakarítás akár 90% is lehet. Élettartamuk akár huszonötször több a hagyományos izzókéhoz képest.

Az Asalite LED-ek várható élettartama eléri a 25 000 órát.

Színhőmérséklet

Egy fényforrás színhőmérsékletét az általa okozott színérzet alapján határozzák meg. A színhőmérsékletet Kelvin-fokban mérik. Az Asalite LED-ek többféle színhőmérséklettel érhetőek el: 2700K-meleg fehér, 3000K - meleg fehér, 4000K - közép fehér, 6500K - hideg fehér.

Ki/be kapcsolás

A ki/be kapcsolási szám azt jelzi, hogy az adott izzót hányszor lehet ki- és bekapcsolni, mielőtt az kiégne. Az Asalite LED-ek esetében ez a szám nagyobb mint 15 000.

Világítási szög

A világítási szöget úgy kell elképzelni, mintha egy lámpaernyő lenne az izzó körül. Ha a lámpaernyőt elvesszük, akkor az izzó bevilágítja a környezetét, ez a 360 fok. Az Asalite LED izzói típustól függően akár 320 fokban is képesek világítani.

Fényerő

A lumen az az érték, amely kifejezi a fényerőt. Ez egy nagyon fontos szám, mivel így lehet különbséget tenni LED izzó és LED izzó között, minél nagyobb egy izzó lumen értéke, annál erősebb az általa kibocsátott fény.

Foglalat

Az Asalite LED izzói többféle formában, stílusban, méretben és foglalattal kaphatóak. A LED izzók foglalata megegyeznek a hagyományos izzók foglalatával. A típusok között megtalálható az E27, E14, GU10, G4, G9, G13, MR16

Teljesítmény

A Watt jelzi a lámpa által a fénykibocsátáshoz elhasznált energiamennyiséget. Az Asalite LED izzói típustól függően 1,5 W és 18 W között változhatnak.

Energia besorolás

A hagyományos izzókhoz képest hosszabb élettartam és akár 90%-os energiamegtakarítás is elérhető, ezáltal kevesebbszer kell izzót cserélnie és kevesebb hulladék is keletkezik.

Ahol már megtalálhatóak az Asalite termékei.

asalite.unas.hu
asalite.unas.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!