LED Asztali Lámpa

Az Asalite LED Asztali Lámpa modelleket hosszú távú, megbízható minőség jellemzi, melyeknek köszönhetően az otthona akár egy jó munkahellyé válhat. Praktikus méretüknek köszönhetően könnyen elhelyezhetőek bárhol, hiszen helyigényük rendkívül kicsi.

Kínálatunkban megtalálható a 6W 500 lumen fényerősségű, a 6W 480 lumen valamint a 7W 450 lumen szabályozható fényerősségű fekete,fehér illetve ezüst színű asztali lámpák. LED asztali lámpa termékeink nyakrésze gumírozottak így könnyedén módosítható a lámpák állása. A megbízható működést típustól függően 2 és 3 év gyártói garancia támasztja alá. Legújabb termékünk talprésze mobiltelefon vezeték nélküli töltésére is alkalmas így tökéletes munkakörnyezetet varázsolhat asztalára legyen szó egy házifeladatról, egy esszéről vagy egy projektről. 

Teljesítmény
-
6 W - 7 W
Fényáram
-
450 lumen - 500 lumen
Dimmelhető
Garancia
-
2 év - 3 év
További szűrők

LED ASZTALI LÁMPA MODELLEK 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIÁVAL

Az Asalite LED Asztali Lámpa modelleket hosszú távú, megbízható minőség jellemzi, melyeknek köszönhetően otthona akár egy jó munkahellyé válhat. Praktikus méretüknek köszönhetően könnyen elhelyezhetőek bárhol, hiszen helyigényük rendkívül kicsi.

LED ASZTALI LÁMPA FUNKCIÓK

Az Asalite LED Asztali Lámpák kínálatában megtalálhatók különböző teljesítményű és fényerősségű modellek. Ezek közé tartozik a 6W-os, 500 lumen fényerősségű változat, a 6W-os, 480 lumen fényerősségű modell, valamint a 7W-os, 450 lumen fényerősségű, szabályozható fényerősségű lámpa. Ezek a lámpák fekete, fehér és ezüst színben érhetők el, így könnyedén beilleszthetők bármilyen belső térbe, legyen az modern vagy klasszikus stílusú.
Az Asalite LED Asztali Lámpák nyakrésze gumírozott, ami lehetővé teszi a lámpa állásának egyszerű és rugalmas módosítását. Ez különösen hasznos lehet, ha különböző feladatokhoz más-más fényirányra van szükség, például olvasáshoz, íráshoz vagy számítógépes munkához. A gumírozott nyakrész biztosítja, hogy a lámpa stabilan álljon, és könnyedén beállítható legyen a kívánt pozícióba.

A megbízható működést típustól függően 2 vagy 3 év gyártói garancia támasztja alá. Ez a hosszú távú garancia biztosítja, hogy a vásárlók nyugodtan használhassák a lámpát anélkül, hogy aggódniuk kellene a meghibásodások miatt. Az Asalite termékek minősége és tartóssága révén biztos lehet benne, hogy a lámpa hosszú éveken át megbízható fényforrást biztosít.

LED ASZTALI LÁMPA MODELLEK EXTRA FUNKCIÓKKAL

Az Asalite LED Asztali Lámpák egyik legújabb fejlesztése a mobiltelefon vezeték nélküli töltésére alkalmas talprészt kínáló modell. Ez a funkció rendkívül praktikus, hiszen lehetővé teszi, hogy munka közben egyszerre töltse telefonját és használja a lámpát. Ez a kombináció különösen hasznos lehet azok számára, akik sok időt töltenek az íróasztalnál, legyen szó tanulásról, munkáról vagy kreatív projektek elkészítéséről.

A SOKOLDALÚ LED ASZTALI LÁMPA

Az asztali lámpák fényerősségének szabályozhatósága további előnyt jelent. A 6W-os és 7W-os modellek esetében a fényerősség igény szerint állítható, így mindig a legmegfelelőbb fényviszonyokat teremtheti meg. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha a természetes fényviszonyok változnak a nap folyamán, vagy ha különböző tevékenységekhez eltérő fényerősségre van szükség.

Az Asalite LED Asztali Lámpa modellek nemcsak energiatakarékosak, hanem környezetbarátak is. Az LED technológia hosszabb élettartamot és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít a hagyományos izzókkal szemben. Ez azt jelenti, hogy a lámpák használata nemcsak költséghatékony, hanem környezetvédelmi szempontból is előnyös. A különböző színű és teljesítményű modellek között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lámpát. Legyen szó akár egy elegáns fekete lámpáról, amely tökéletesen illeszkedik egy modern irodai környezetbe, vagy egy letisztult fehér lámpáról, amely tökéletes választás lehet egy otthoni munkasarokba.

Összefoglalva, az Asalite LED Asztali Lámpák praktikusak, megbízhatóak és sokoldalúak. Számos előnyt kínálnak a felhasználók számára, beleértve a szabályozható fényerősséget, a vezeték nélküli töltési lehetőséget, a gumírozott nyakrészt és a hosszú távú garanciát. Ezek a lámpák nemcsak kiváló fényforrást biztosítanak, hanem hozzájárulnak egy kényelmes és hatékony munkakörnyezet kialakításához is. Az Asalite LED Asztali Lámpák segítségével otthona valóban egy jó munkahellyé válhat.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!