LED Fénycső

Az Asalite t8 led fénycső modellek a korábbi hagyományos (neon) típusú fénycsövek kiváltására kínálnak lényegesen környezetkímélőbb alternatívát.

Modelljeink az energiahatékonysági szempontból a "D illetve az F" besorolással bírnak, kiemelkedő, akár 25.000 - 30.000 munkaóra (!) teljesítésére is képesek, 2-5 év garantált gyártói garanciával.

T8 led fénycső modelljeink 3 különböző méretben is elérhetőek: 60cm, 120cm és 150cm méretekben. Ráadásul mindegyik hosszúságból rendelkezünk Prémium emeltfényű típusokkal is. A 3 méret mellett led neoncső termékeink három különféle színhőmérséklettel is elérhetőek: 3000K, 4000K, 6500K kivitelben 900 lumentől egészen 3080 lumen fényáram biztosításával.

Az Asalite kínálatában 3-féle teljesítményű led neoncső típussal találkozhat: a 9W, a 18W, és a 22W biztosítására képes modellekkel.

Már csak a t8 led fénycső modellekhez illő por-és páramentes armatúrákra van szüksége? Webshopunkban a minden igényhez illő prémium IP65 besorolású por- és páramentes armatúrákat is megtalálja.

 

Teljesítmény
-
9 W - 22 W
Fényáram
-
900 lumen - 3 080 lumen
Színhőmérséklet
-
3 000 K - 6 500 K
Élettartam
-
25 000 óra - 30 000 óra
Technológia
Garancia
-
2 év - 5 év
További szűrők


LED fénycső t8 kategória

Tudta? Termékeink működési minőségét a fel-le kapcsolások száma nem csökkenti, így a felszerelést követően alacsony karbantartási igénnyel számolhatunk. A t8 led fénycső modelleknek nincsen szükségük bemelegedési időre, hogy a maximális fényerőt nyújtsák, felkapcsolást követően azonnal a legnagyobb fényerővel működnek.

Termékeink hosszútávon is megbízható működését 2-től akár 5 év gyártói garanciával biztosítjuk!

Led armatúra is kell Önnek?

Az Asalite Prémium IP65 Por- és páramentes armatúra modellek kínálatát kibővítettük a LED T8 típusú fénycsövek üzemeltetéséhez alkalmas, illetve az Integrált LED armatúra modellekkel is.Termékeink magas IP65-ös por és vízállósági besorolással rendelkeznek, így bátran felszerelheti őket kültérre, vagy magas por-illetve páraszennyezettségnek kitett helyiségekbe is. Armatúra kínálatunkban megtalálhatóak a 2x60cm, 2x120cm és a 2x150cm-es armatúra modellek.

Tudta? Armatúráink a mindennapos használatra is javasoltak, így tökéletes választást jelenthetnek irodaházak, raktárak, tárgyalók, közintézmények, iskolák, pincék, illetve olyan helyiségek megvilágítására, ahol a világítótest túlzott mértékű szennyeződésnek van kitéve pl: autószerelő, asztalos műhelyek.

Miért váltsa le a hagyományos fénycsöveket?

Az energiahatékonyság a LED fénycső modelleknek az egyik legkiemelkedőbb előnye. A t8 led fénycső típusok sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos társaik, az alacsonyabb energiafogyasztásnak és a hosszú élettartalomnak hála pedig a költségek csökkenése az első hónapoktól kezdve érzékelhetővé válik.

A hagyományos fénycsövekkel szemben a LED változatok környezetbarátabbak a felépítésüket illetően is. Nem tartalmaznak higanyt vagy egyéb környezetre káros anyagokat, így használatukkal csökkenthetjük a környezeti terhelést és hozzájárulhatunk a fenntarthatósághoz. Egy másik fontos szempont a LED fénycsövek minősége és megbízhatósága. Mivel nincsenek mozgó alkatrészek, kevesebb a meghibásodás esélye, és kevesebb karbantartást igényelnek.

Led fénycső modellek: hová szereljük fel?

Termékeink tökéletesen megállják a helyüket otthonok vagy ipari létesítmények megvilágítását illetően, mint az irodák, kórházi rendelők, szerelőhelyiségek, raktárak, tárgyalók, közintézmények, iskolák, csarnokok, sőt akár garázsokhoz is.

Hogyan zajlik a led fénycső modellek szállítása?

Prémium minőségű termékeink kiszállítása az Express One Hungary Kft. futárszolgálatával történik. Személyes átvételre cégünk telephelyén van lehetőség előre egyeztetett időpontban.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!