Led panel 36w: a közintézmények megvilágításának verhetetlen bajnoka

2023. május 31
Átlagos olvasási idő 5 perc
Led panel 36w: a közintézmények megvilágításának verhetetlen bajnoka

Ebben a cikkben:


Led panel 36w: Milyen közintézményekbe jelentenek tökéletes megoldást?

Az Asalite, új, prémium minőségű UGR 19 led panel termékeit az alábbi közintézmények megvilágításához ajánljuk: 

Oktatási közintézmények: például iskolák, egyetemek, középiskolák és óvodák lehetnek, ahol a tanulás és oktatás folyik. 

Az egészségügyi közintézményekbe: mint a kórházak, klinikák, orvosi rendelők és egészségügyi központok, ahol az emberek egészségügyi ellátást kapnak. 

A kulturális közintézmények részére is ajánljuk, mint a múzeumok, könyvtárak, galériák és színházak, ahol a kultúra és művészet terjesztése történik. 

Az igazságszolgáltatási közintézményeknek is kitűnő választások a led panel 36w termékei, mint a bíróságok, börtönök és rendőrségi állomások, ahol az igazságügyi folyamatok zajlanak. 

A közigazgatási közintézmények számára is ajánljuk termékeink, mint például a kormányhivatalok, önkormányzatok és adóhivatalok, amelyek az államigazgatás különböző területein tevékenykednek.

A led panel 36w mennyezeti világítástechnikai eszközök az oktatás területén is kiemelkednek.

A tanulást támogató feltételek egyik legfontosabb eleme a megfelelő fényviszonyok kialakítása. A 36W LED Panel 5000 lumen fényerőt biztosít és 120°-os beterítési szögben világítja be az alatta elterülő teret.

A nappali fényeket imitáló világítás segít a fókusz megtartásában, és a diákok jó közérzetének megőrzésében a sötét őszi-téli hónapok alatt is.

Az Asalite Prémium 36w led panel modellek nemcsak a tökéletes fényerőt, és fény színhőmérsékletét biztosítják a tanuláshoz, de emellett energiahatékonyak is a 150 lumen/watt fényhasznosítási értékeikkel.


A tanterem berendezése fontos szerepet játszik a diákok kényelme, motivációja és hatékony tanulása szempontjából. Az Asalite led panel 60x60 36w modelljei álmennyezetbe, kiemelő keretbe és függesztéses megoldással (drót sodronnyal) is felhelyezhetőek, így minden tanterembe kényelmesen beilleszthetőek.

Led panel 36w modellek a lakossági egészségügy szolgálatában 


Az oktatási közintézmények mellett az egészségügyi közintézmények számára is kitűnő választást jelentenek a 36w led panel modellek, hiszen nemcsak energiahatékonysági szempontokból kitűnő választások – de a rengeteg fel-lekapcsolás sem csökkenti az élettartamukat. Egy egészségügyi intézményben rendkívül fontos, hogy a gyógyítást ne zavarja meg túl sokszor az adott térben karbantartásra szoruló eszközökön való munkavégzés.

Az Asalite led panel 36w termékei az akár 25.000 üzemórával biztosítják a minimális karbantartási óraszámot. 

Az Asalite led panel 36w 4000K modellek tartósságát az SMD LED-ek masszív kialakítása is adja, amelyek rezgésállóak, így ellenállóak a mechanikai hatásokkal és rezgésekkel szemben. Tudta? Az SMD led panel 36w modellek magas hatékonyságúak, ami azt jelenti, hogy nagyobb mennyiségű fényt bocsátanak ki a kevés energiabefektetés mellett. A közintézmények részére így valósulnak meg a funkcionalitás és a magas műszaki tartalom felé támasztott igények-1 termékben.

Ugr 19 led panel termékeink 25w és 36w teljesítménnyel

Led panel 36w modellek az Asalite kínálatában

 

Led panel 36w modellek a kultúrális közintézmények tökéletes megvilágításáért


A múzeumok látogatása izgalmas és tanulságos élmény lehet, és lehetőséget ad a kultúra, a művészet, a történelem vagy a tudományok felfedezésére.

A múzeumok, könyvtárak, galériák megvilágítása speciális igényeket támaszt, amelyek között a különböző magasságú, és feladatú helyiségek megvilágítása létfontosságú. A látogatók számára az átmenő forgalmat biztosító tereken túl oda kell figyelni a kiállítóterek speciális elvárásaira. A kultúrális közintézmények épületeiben és termeiben tárolt kiállítási tárgyak értékét (és itt nemcsak az anyagi-de a kultúrális értékekre is gondolunk) figyelembevéve az épületbe felszerelt világítástechnikai eszközöknek tökéletesen megbízhatóaknak kell lenniük.
Ügyelnünk kell arra, hogy a vezetékek megfelelően legyenek elhelyezve és védve, emellett
olyan világítástechnikai eszközöket kell választatnunk amelyek nem termelnek jelentős hőt a működésük során.

Az Asalite prémium minőségű led panel 36w modelljeiben a megfelelő hőleadást az alumíniumkeret biztosítja, ezáltal a LED Chipek túlmelegedése elkerülhető. Az akril díffúzor lapnak köszönhetően a termék anyaga használat során nem sárgul meg, ezáltal egyenletes fényerőt tud biztosítani.

Led panel 36w káprázásmentes UGR 19 LIFUD non-flicker driverrel


Az alumínium keretnek, és az alumínium PCB lemeznek köszönhetően 36w led panel modelljeink könnyűek, kiváló hőelvezetési képességüknek hála pedig hosszútávon is biztonságos és megbízható termékek. 

Mit jelent a káprázásmentesség, és miért van rá szükség erre az értékre?

Az UGR (Unified Glare Rating) egy mértékegység, amelyet a világítástechnikában használnak a szemfáradtságot és a káprázást okozó vakító fény mennyiségének és intenzitásának értékelésére.

A szemfáradtság a szemek túlzott kimerülését jelenti, ami gyakran hosszú ideig tartó intenzív vizuális tevékenységek, például hosszú órákig tartó számítógép-használat, olvasás, vezetés vagy más közelre koncentráló tevékenységek következménye. 

A szemfáradtság tünetei közé tartozik a szemek vörössége, égése vagy viszketése, szárazság érzése, homályos látás, fejfájás, nehézség a koncentrációban és általános kényelmetlenség érzése a szemek körül. Ezek a tünetek a munkahelyen csökkentik a munkatevékenység hatékonyságát, lehetőséget adhatnak a hibákra, és emellett a kolléga általános közérzetét is rontja.

A szemfáradtságot a rossz fényviszonyok is okozhatjákA szemfáradtságot a rossz fényviszonyok is okozhatják

Mit tehetünk a szemfáradtság csökkentésének céljából?!

Munkáltatóként segíthetjük a kollégák munkáját egy ergonómikusabb munkahelyi környezet kialakításával: új világítástechnikai eszközök felszerelésével magasabb fényerőt, vagy fordítva: a nem megfelelő fényerejű led panelek leszerelésével a túl erős megvilágítás megszűnését biztosíthatjuk.


Tudta? Az UGR 19 és az ennél alacsonyabb értékkel rendelkező világítástechnikai eszközök tekinthetőek megfelelőnek a munkahelyi környezetben, mint pl. az irodákban ,vagy a tantermekben, ahol hosszabb ideig tartós figyelemmel zajló munka folyik.

Mit tehetünk a szemfáradtság csökkentésének céljából?! 
Munkáltatóként segíthetjük a kollégák munkáját egy ergonómikusabb munkahelyi környezet kialakításával: új világítástechnikai eszközök felszerelésével magasabb fényerőt, vagy fordítva: a nem megfelelő fényerejű led panelek leszerelésével a túl erős megvilágítás megszűnését biztosíthatjuk.
 Tudta? Az UGR  19  és az ennél alacsonyabb értékkel rendelkező világítástechnikai eszközök tekinthetőek megfelelőnek a munkahelyi környezetben, mint pl. az irodákban ,vagy a tantermekben, ahol hosszabb ideig tartós figyelemmel zajló munka folyik.

Az ábrán 5-ös számmal jelölt műszaki elem biztosítja az UGR káprázásmentes működést

UGR led panel 36w – a káprázásmentes kamera felvételekért


A káprázásmentesség nemcsak a munkavállalók, és a helyiségben tartózkodó látogatók szemét tehermentesíti, de a különböző technikai eszközök, mint a kamerák, a telefonok működésére is hatással van.A kamerafelvétel káprázásmentessége a kamera és a fényforrás közötti kölcsönhatásra utal. A káprázás akkor jelentkezik, amikor erős fényforrások vagy fényvisszaverő felületek közvetlenül a kamera objektívjébe vagy lencséjébe világítanak, és ezáltal zavaró, fényes foltokat vagy csíkokat eredményezhetnek a képen.A kultúrális közintézményekben rengeteg kamerafelvétel és fotó készül, ezért elengedhetetlen hogy olyan fényforrásokkal világítsuk meg a kiállító tereket amelyek káprázásmentes működést biztosítanak.

Ezek is érdekelhetnek