LED Floodlight

Asalite LED Floodlights are characterized by high quality and material usage, as well as long-term reliability. These products are featured by low power consumption and high lumen count. Due to its name, the Slim series is characterized by a narrow aluminum housing design and a P65 water resistance rating, which makes these products resistant to weather conditions and dust. They are able to illuminate the space at 120 degrees, making it an optimal choice for outdoor lighting of courtyards, terraces and carports. Reliable operation is supported by a 2-year manufacturer's warranty.

Power
-
10 W - 200 W
Luminosity
-
800 lumen - 18 000 lumen
Colour temperature
-
4 500 K - 6 500 K
30 pcs of products
 


Kültéri LED reflektor modellek mozgásérzékelővel - és anélkül

Az Asalite led reflektor modellekre jellemző a kis fogyasztás és a nagy lumenszám. A Slim szériára a nevéből adódóan, a keskeny alumíniumházas kialakítás a jellemző. Az Asalite led reflektor modellek egy része mozgásérzékelő szenzorral is el van látva, így biztosítják az energiatakarékos működést - hiszen csak akkor működnek, amikor szükség van rájuk. Mozgásérzékelős led reflektor vagy hagyományos reflektor lámpa? A döntést a megvilágítandó épület felhasználási köre adhatja meg. Magánszemélyek részére a szomszédság miatt a mozgásérzékelős led lámpa kínálatot ajánljuk, míg céges telephelyek megvilágításához a magas fényáramú reflektor lámpa modelljeink lehetnek tökéletes választás.
Nehezen elérhető épületrészre rögzítene LED reflektort, vagy villamos hálózaton nélküli megvilágításon gondolkodik? A napelemes reflektor lesz az ÖN számára a megoldás!

Kültéri napelemes led lámpa

Tökéletesen kihasználja a nap-és a napelemek energiáját a kültéri napelemes led lámpa és a LED Szolár fali lámpa. A kültéri napelemes led lámpa modellek legnagyobb előnye az olcsó működtetésen túl a mikróhullámú szenzor, és a PIR= passzív infravörös szenzor melyeknek hála ezek a világítástechnikai eszközök ténylegesen csak akkor világítanak amikor mozgást érzékelnek-vagyis amikor szükség van rájuk.

Ennyi nem elég? Legújabb kültéri napelemes led lámpa modelljeink szürkületi érzékeléssel rendelkeznek, így az érzékelők szürkületkor automatikusan bekapcsolják a világítást és kikapcsolják a napelemet. A kültéri napelemes led lámpa modellek modern és elegáns megjelenésük ellenére az IP44 védettségnek hála rendkívül strapabíróak-így élettartamuk a 20 000 üzemórát is elérheti, a megbízható működésüket pedig 2 év gyártói garancia támasztja alá. 

Kültéri LED reflektor világítási szög

Termékeink a teret 120 fokban képesek bevilágítani, így optimális választást jelentenek számos terület megvilágításához, ahol széles terület megvilágításra van szükség. Az ilyen típusú világítási feladatokhoz erős fényáramú modellt válasszunk, amely képes számunkra a megfelelő erősségű, és szórt fényt biztosítani. Tudta? Az Asalite összes LED reflektor termékének hosszútávon is megbízható működését 2 év gyártói garancia támasztja alá.

Kültéri LED reflektor modellek - minden környezethez és igényhez

Legyen szó lakókörnyezetről, udvarok, teraszok, autó beállók, teraszok, raktár bejáratok, kerti épületek, üzleti parkolók kültéri megvilágításáról, LED reflektor kínálatunkban megtalálja az Önhöz illő modellt.

 

Sign up for our newsletter!