LED Panel

Asalite Premium LED Panels with LED light sources are a long-term solution for even, aesthetic and eye-pleasing interior lighting thanks to high-quality, reliable LED chips and the world-renowned LIFUD driver. We recommend these products mainly for lighting offices, hotels, schools, hospitals, meeting rooms. Our range includes 60x60cm and 120x30cm panels with 25W, 40W and 45W output, which are accompanied by particularly high luminances of 3600 lumens, 4800 lumens and 5400 lumens. Asalite Premium LED Panels are available in 4000K and 6500K colour temperatures. Our UGR19 rated LED panels ensure glare-free operation. A frame, suspension kit and spring clip are also available in our product range. Depending on the type, Asalite LED panels come with a 3 to 5 year manufacturer's warranty.

 

Power
-
25 W - 45 W
Luminosity
-
3 200 lumen - 5 400 lumen
Colour temperature
-
4 000 K - 6 500 K
Product form
Warranty
-
2 years - 5 years
26 pcs of products
 

Villódzó világítás? Magas költségek? Itt az ideje végetvetnie ennek!

A villódzás és a káprázás oka sok minden lehet, de fő okozója lehet az adott fényforrás frekvenciája, vagy a világítástechnikai eszközben zajló fényerősség változás problémái. A világítóberendezés alacsony minősége is okozhatja a tapasztalt villódzást, így célszerű azt mihamarabb egy a büdzséhez és az igényekhez illő káprázásmentes modellre cserélni.

Led panel modellek széles szortimentben

A prémium minőségű Asalite modellek széles teljesítmény kínálatot fednek le: led panel 25W, led panel 30W, led panel 36W, led panel 40W, led panel 45W.

Tudta?
Az Asalite Prémium mennyezeti led panel 60x60 modellje és a mennyezeti led panel 120x30 led panel egyaránt 139 lumen/watt fényhasznosítással működik.
Ez az érték a kiemelkedően magas – akárcsak az általuk biztosított akár 5000 lumen fényáram!

Led panel 25w, led panel 30w, led panel 36w, led panel 40w, led panel 45w több éves gyártói garanciával?!

Az Asalite prémium minőségű termékei 2-3-5 év gyártói garanciával kaphatóak, a hibamentes, stabil, hosszútávú működést 25.000 garantált munkaóra biztosítja!

TUDTA?
Modelljeink 60x60 cm, illetve 120x30 cm méretekben kaphatóak, négyzet illetve téglalap formátumban. A vásárlási statisztikák szerint évek óta a négyzetes alakú modellek a legkedveltebbek, amelyek széles felhasználhatósági lehetőséget nyújtanak. A káprázást a legtöbbször nem észleljük tudatosan – de erősebb villódzás esetén szenvedhetünk fejfájástól, fájhat a szemünk, vagy egyéb szemészeti tünteket is okozhat a nem megfelelően megtervezett világítás. Ma már így jogosan alapelvárás lehet a megrendelők részéről a lifud non-flicker driverrel való felszereltség, vagyis, hogy a panel káprázatmentes működést biztosítson. Káprázásmentes led panel modelljeinkért keresse az UGR<19 elnevezésű termékeket.

Hová ajánljuk az UGR<19 led panel modellek felszerelését?

A UGR>19 káprázásmentes modellek felszerelését ajánljuk orvosi rendelőkbe, kórtermekbe, közintézményekbe és iskolákba, gyártósorokba, gyárakba, raktárakba, szerelőcsarnokba, auto-és egyéb szerelő műhelyekbe egyaránt, amelyek biztosíthatják a hosszú fókuszt igénylő zavartalan munkát. Asalite termékeink 4000K illetve 6500K színhőmérséklettel is elérhetőek, így minden világítási igényt kielégíthetnek.

TUDTA?

Az UGR érték skála 5-40 között mozog, minél alacsonyabb ez az érték annál kisebb a vakítási tényező – annál jobban kíméli a szemet működés közben.

Led panel 25w, led panel 36w, led panel 45w kiegészítők?

Termékeink felszereléséhez szükséges minden kiegészítőt megtalál a webshopunkban, mint a rögzítő keret, rugós rögzítő szett, függesztő drót sodrony szett.

Sign up for our newsletter!