LED Reflektor

Reflektor lámpa modellek bel-és kültéri használatra

Az Asalite LED Reflektor modelleket egytől-egyig a magas minőség, anyaghasználat, valamint a hosszú távú megbízhatóság jellemzi. Prémium minőségű reflektor lámpa modellt keres? Kínálatunkban nagy spektrumot felölelő led reflektor kínálatot talál 800 lumen és 18.000 lumen fényáram közötti értékekkel.

LED reflektor lámpa teljesítmények

A teljesítmények terén is széles kínálattal várjuk a 10W teljesítményt nyújtó kisebb modellektől a 20W, 30W, 50W modelleken át a 100W, 150W és 200W teljesítménnyel bíró termékekig. A led reflektor modellek 2 színhőmérsékleti értékkel rendelkeznek: a 4500K és 6500K értékekkel, így képesek a nappali fényhez hasonló megvilágítást biztosítani. Nappali fehér vagy semleges fehér színhőmérsékletű LED reflektort keres? Kínálatunkban mindkét típust megtalálja.

Reflektor lámpa modellek IP65 védelemmel

Az Asalite reflektor lámpa modelljei egytől-egyig IP65 védelemmel ellátottak, vagyis tökéletes védelmet nyújtanak a terméknek a por-és vízszennyezéssel szemben. A magas IP védelem biztosítja, hogy a termék a lehető legkevesebb karabanrtást igényelje az évek folyamán.

Teljesítmény
-
10 W - 200 W
Fényáram
-
800 lumen - 18 000 lumen
Színhőmérséklet
-
4 500 K - 6 500 K
További szűrők
30 db termék
 


Kültéri LED reflektor modellek mozgásérzékelővel - és anélkül

Az Asalite led reflektor modellekre jellemző a kis fogyasztás és a nagy lumenszám. A Slim szériára a nevéből adódóan, a keskeny alumíniumházas kialakítás a jellemző. Az Asalite led reflektor modellek egy része mozgásérzékelő szenzorral is el van látva, így biztosítják az energiatakarékos működést - hiszen csak akkor működnek, amikor szükség van rájuk. Mozgásérzékelős led reflektor vagy hagyományos reflektor lámpa? A döntést a megvilágítandó épület felhasználási köre adhatja meg. Magánszemélyek részére a szomszédság miatt a mozgásérzékelős led lámpa kínálatot ajánljuk, míg céges telephelyek megvilágításához a magas fényáramú reflektor lámpa modelljeink lehetnek tökéletes választás.
Nehezen elérhető épületrészre rögzítene LED reflektort, vagy villamos hálózaton nélküli megvilágításon gondolkodik? A napelemes reflektor lesz az ÖN számára a megoldás!

Kültéri napelemes led lámpa

Tökéletesen kihasználja a nap-és a napelemek energiáját a kültéri napelemes led lámpa és a LED Szolár fali lámpa. A kültéri napelemes led lámpa modellek legnagyobb előnye az olcsó működtetésen túl a mikróhullámú szenzor, és a PIR= passzív infravörös szenzor melyeknek hála ezek a világítástechnikai eszközök ténylegesen csak akkor világítanak amikor mozgást érzékelnek-vagyis amikor szükség van rájuk.

Ennyi nem elég? Legújabb kültéri napelemes led lámpa modelljeink szürkületi érzékeléssel rendelkeznek, így az érzékelők szürkületkor automatikusan bekapcsolják a világítást és kikapcsolják a napelemet. A kültéri napelemes led lámpa modellek modern és elegáns megjelenésük ellenére az IP44 védettségnek hála rendkívül strapabíróak-így élettartamuk a 20 000 üzemórát is elérheti, a megbízható működésüket pedig 2 év gyártói garancia támasztja alá. 

Kültéri LED reflektor világítási szög

Termékeink a teret 120 fokban képesek bevilágítani, így optimális választást jelentenek számos terület megvilágításához, ahol széles terület megvilágításra van szükség. Az ilyen típusú világítási feladatokhoz erős fényáramú modellt válasszunk, amely képes számunkra a megfelelő erősségű, és szórt fényt biztosítani. Tudta? Az Asalite összes LED reflektor termékének hosszútávon is megbízható működését 2 év gyártói garancia támasztja alá.

Kültéri LED reflektor modellek - minden környezethez és igényhez

Legyen szó lakókörnyezetről, udvarok, teraszok, autó beállók, teraszok, raktár bejáratok, kerti épületek, üzleti parkolók kültéri megvilágításáról, LED reflektor kínálatunkban megtalálja az Önhöz illő modellt.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!