LED Tube

Asalite LED Fluorescent Lamps offer a significantly more environmentally friendly alternative to the previous traditional type of (neon) T8 fluorescent lamps. Their advantage is that their light is vibration-free and they do not need warm-up time, so they can immediately shine at maximum brightness. Our fluorescent tubes are available in three different sizes, with three colour temperatures, and we also have Premium high-gloss models in all lengths.

Power
-
9 W - 22 W
Luminosity
-
900 lumen - 3 080 lumen
Colour temperature
-
3 000 K - 6 500 K
Lifetime
-
25 000 hours - 30 000 hours
Technology
Warranty
-
2 years - 5 years

LED fénycső t8 kategória

Tudta? Termékeink működési minőségét a fel-le kapcsolások száma nem csökkenti, így a felszerelést követően alacsony karbantartási igénnyel számolhatunk. A t8 led fénycső modelleknek nincsen szükségük bemelegedési időre, hogy a maximális fényerőt nyújtsák, felkapcsolást követően azonnal a legnagyobb fényerővel működnek.

Termékeink hosszútávon is megbízható működését 2-től akár 5 év gyártói garanciával biztosítjuk!

Led armatúra is kell Önnek?

Az Asalite Prémium IP65 Por- és páramentes armatúra modellek kínálatát kibővítettük a LED T8 típusú fénycsövek üzemeltetéséhez alkalmas, illetve az Integrált LED armatúra modellekkel is.Termékeink magas IP65-ös por és vízállósági besorolással rendelkeznek, így bátran felszerelheti őket kültérre, vagy magas por-illetve páraszennyezettségnek kitett helyiségekbe is. Armatúra kínálatunkban megtalálhatóak a 2x60cm, 2x120cm és a 2x150cm-es armatúra modellek.

Tudta? Armatúráink a mindennapos használatra is javasoltak, így tökéletes választást jelenthetnek irodaházak, raktárak, tárgyalók, közintézmények, iskolák, pincék, illetve olyan helyiségek megvilágítására, ahol a világítótest túlzott mértékű szennyeződésnek van kitéve pl: autószerelő, asztalos műhelyek.

Miért váltsa le a hagyományos fénycsöveket?

Az energiahatékonyság a LED fénycső modelleknek az egyik legkiemelkedőbb előnye. A t8 led fénycső típusok sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos társaik, az alacsonyabb energiafogyasztásnak és a hosszú élettartalomnak hála pedig a költségek csökkenése az első hónapoktól kezdve érzékelhetővé válik.

A hagyományos fénycsövekkel szemben a LED változatok környezetbarátabbak a felépítésüket illetően is. Nem tartalmaznak higanyt vagy egyéb környezetre káros anyagokat, így használatukkal csökkenthetjük a környezeti terhelést és hozzájárulhatunk a fenntarthatósághoz. Egy másik fontos szempont a LED fénycsövek minősége és megbízhatósága. Mivel nincsenek mozgó alkatrészek, kevesebb a meghibásodás esélye, és kevesebb karbantartást igényelnek.

Led fénycső modellek: hová szereljük fel?

Termékeink tökéletesen megállják a helyüket otthonok vagy ipari létesítmények megvilágítását illetően, mint az irodák, kórházi rendelők, szerelőhelyiségek, raktárak, tárgyalók, közintézmények, iskolák, csarnokok, sőt akár garázsokhoz is.

Hogyan zajlik a led fénycső modellek szállítása?

Prémium minőségű termékeink kiszállítása az Express One Hungary Kft. futárszolgálatával történik. Személyes átvételre cégünk telephelyén van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

 

Sign up for our newsletter!