Ismerje meg új termékeinket: az ECO led paneleket!

2023. július 06
Átlagos olvasási idő 2 perc
Ismerje meg új termékeinket: az ECO led paneleket!

Ebben a cikkben:


Ismerje meg az ÚJ termékeinket, az ECO LED paneleket!

Az Asalite Lighting prémium led panel kínálatában újabb remek termékek érhetőek el, és
rögtön 2-féle méretben!
Az Asalite ECO LED Panel Backlit 60X6 cm illetve
Az Asalite Prémium LED Panel Backlit 120x30 cm.

Korábbi cikkeinkben már sokszor említettük, hogy a mennyezeti led panel 60x60 továbbra is a piacon legkeresettebb méretek közé tartozik, ami nem is csoda. Egyaránt megállja helyét a kisebb-és a nagyobb helyiségekben is, a műszaki tartalmára sem lehet panasz.

Az Asalite Prémium LED panel Backlit a legkedveltebb led panel 60x60 méret mellé 30W teljesítményt, 3200 lumen fényáramot biztosít!

A gipszkartonba építhető led panel téglalap alakú testvére a 120x30 cm változat, az ASAL0274 cikkszámú prémium led panel backlit 30w teljesítményhez 3200 lumen fényáramot biztosít működése közben.


ECO LED panelek remek fényhasznosítással

A 30w teljesítményű Asalite ECO led panel modellek 3200 lumen fényáram mellett 107 lumen/watt fényhasznosításra képes. Így válik a funkcionalitás és a környezetbarát működés 1-az egyben megvalósítható!


Mit jelent az ECO LED kifejezés a led panel nevében?

Az ECO LED panel kifejezés egy olyan környezetbarát megoldást jelent, amely az energiafogyasztás csökkentését és a környezeti hatás minimalizálását célozza meg. Az ECO LED panelek LED (fénykibocsátó dióda) technológiára épülnek, és energiatakarékosak. Az ECO jelző arra utal, hogy ezek az ilyen led panel modellek további funkciókkal vagy tervezési jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek még hatékonyabbá teszik az energiatakarékosságot és a fenntarthatóságot.


Mik az ECO LED panelek előnyei?

Az ECO LED panelek számos előnnyel rendelkeznek. Először is, az LED technológia alacsony energiafogyasztása révén jelentős energiamegtakarítást eredményezhetnek a hagyományos világítási megoldásokhoz képest. Emellett hosszabb élettartammal rendelkeznek, ami csökkenti a karbantartási költségeket és a hulladékot. Az ECO LED panelek környezetbarát anyagokból készülhetnek, mint például a higanymentes LED-ek. További energiamegtakarítást érhetünk el az ECO led panel modellek működése közben, ha automatikus fényérzékelőket, vagy mozgásérzékelőket használunk.

 

Hová ajánljuk az ECO Led panel modelljeinket?

Az Asalite ECO LED Panel Backlit 60X6 cm, illetve az Asalite Prémium LED Panel Backlit 120x30 cm modelleket jó szívvel ajánljuk irodákban, iskolák, kórházak, üzletek, raktárak illetve más közösségi és ipari helyszínek megvilágításához. A környezetvédelem és az energiafogyasztás csökkentése egyre fontosabbá válik, és az ECO LED panelek jó választás lehetnek a fenntartható világítás terén.

Ezek is érdekelhetnek