Ismerje meg a legújabb Asalite termékeket közelebbről!

2024. március 14
Átlagos olvasási idő 4 perc
Ismerje meg a legújabb Asalite termékeket közelebbről!

Begördült a tavasz nemcsak a kertekbe, de az Asalite Lighting Kft. raktárába is, feltöltve polcaink a régóta várva-várt prémium minőségű led világítástechnikai eszközökkel!
Tartson velünk egy virtuális kirándulásra a raktárban, és ismerje meg kínálatunk legújabb tagjait!

led mennyezeti lámpa

Speciális körülményeket is kiálló, ott hosszútávon üzemelő LED mennyezeti lámpát keres? A DORA led mennyezeti lámpa lesz az ÖN választása!

DORA led mennyezeti lámpa

A DORA led mennyezeti lámpa az Asalite Lighting Kft. kínálatában egyedülálló termék, mivel mozgásérzékelő szenzorral rendelkezik, kiemelkedően magas - piaci átlag feletti -2470 lumen fényárammal, IP44 védettséggel.

led mennyezeti lámpaA DORA led mennyezeti lámpa 330 x 63 mm méretével kisebb-és nagyobb terek megvilágításához is tökéletes, 120 fokos beterítési szögben, ami a 151W-os hagyományos fényforrásnak felel meg. A kerek formának és az opál búrának köszönhetően a megjelenésében is egy hosszútávon modern megjelenésű mozgásérzékelős mennyezeti lámpa modell.

A DORA mennyezeti led lámpa energiahatékonysági szempontból "F" besorolású, megbízható, hosszútávú működését 2 év gyártói garanciával garantáljuk, akár 25.000 óra élettartammal.

Hová ajánljuk a DORA mozgásérzékelős mennyezeti lámpa felszerelését?
Az IP44 védettsége miatt bátran felszerelhető por-és páraszennyezettségnek kitett helyiségben, szabadtéren is. A mozgásérzékelő szenzornak köszönhetően kitartó és energiatakarékos világítástechnikai eszköze lehet különböző közösségi helyiségeknek, mint a benzinkutak – vagy akár a szerelőműhelyekben.


Magas teljesítmény, kedvező ár, hosszú élettartam – ez a DORA mozgásérzékelős mennyezeti lámpa!


led napelemes lámpa

Szeretné dekoratív és energiatakarékos módon megvilágítani otthonát, vagy üzleti tevékenységet folytató épületeit éjjelente? Válassza az Asalite napelemes kültéri lámpa modelljeit fehér-és fekete színben!

KÜLTÉRI LED REFLEKTOR MODELLEK

kültéri led reflektorMa már nem kell feláldoznia a funkciót a megjelenés kedvéért: a legújabb napelemes kültéri lámpa modellek ma már nemcsak fekete – de fehér színben is elérhetőek váltak! A világos színnek köszönhetően a kültéri napelemes lámpa modellek nem törik meg a megvilágított épület homlokzatának megjelenését.

Az Asalite ÚJ napelemes kültéri lámpa kínálata széles spektrumot fed le:

ÚJ kültéri napelemes lámpa modelljeink a 3W teljesítményük mellett, 100-200 lumen fényáramot biztosítanak, 3000K-és 4000K színhőmérséklettel.

Modern, letisztult megjelenésük bármilyen stílusú épülethez tökéletes választást jelentenek, különösen a mikrohullámú és a PIR vagyis a passzív infra szenzor megléte miatt. A szenzorok működésének hála a napelemes kültéri lámpa modellek csak akkor lépnek működésbe, amikor szükségünk van rájuk, így energiatakarékos módon üzemeltethetőek.


Legyen szó garázsfeljárók, vagy teljes házburkolatok megvilágításáról, az IP44 védettségű, RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRÚ Asalite kültéri napelemes lámpa modellek remek választást jelentenek.


kültéri reflektor

FEHÉR LED REFLEKTOR MODELLEK

Közeledik a jó idő, szeretne több időt kint tölteni a szabadban sötétedés után is? Biztosítsa a külterei megfelelő megvilágítását led reflektor modellek segítségével, fekete vagy fehér színben!

kültéri led reflektorA fehér led reflektor modellek iránti igény régóta megfigyelhető a magyar piacon, ahol egyedi technikai felszereltséggel, és műszaki értékekkel jelentek meg az Asalite termékei. ÚJ led reflektor modelljeink széles repertoárt fednek le: 10W-20W-30W-50W teljesítményűek, 900-1800-2700-4500 lumen fényárammal rendelkeznek, SLIM alumínium házzal.

Az ÚJ kültéri led reflektor modellek IP65 védettséggel rendelkeznek így kültéri használatuk bátran ajánlott, a termékekhez természetesen 2 éves gyártói garanciát biztosítunk, emellett garantáljuk azok 25.000 óra élettartamát is.

Milyen méretkínálatból válogathat az ÚJ Asalite led reflektor modelleket illetően?
Legkisebb 10W teljesítményű ÚJ led reflektor modellünk 98x70x28 mm méretű, de kínálatunkban megtalálhatja a nagyobb, 178x225x50mm méretű kültéri led reflektor modelleket is.

Minden igényre van kültéri reflektor modellünk!
Ne feledje: ÚJ led reflektor termékeink között megtalálhatja a mozgásérzékelős, és a mozgásérzékelő nélküli verziókat egyaránt, így minden igényre kínálni tudunk webshopunkban megoldást!


led izzó

Energiatakarékos led izzókat keres, amelyek egyúttal a szoba hangulatát, és megjelenését is meghatározzák, kiegészítik? Elege van a sablonos megoldásokból? Válassza az Asalite led filament izzó modelljeit!

LED FILAMENT IZZÓ kínálat

energiatakarákos led izzókAz ÚJ led filament izzó kínálatban megtalálhatja az E27 led izzó kínálat legjavát: 7 és 18W teljesítménnyel, fehér és borostyán szín üveggel is megtalálja a filament izzó modellek legújabb generációját a webshopunkban.

Nemcsak dekoratívak, de kiemelten ENERGIAHATÉKONYAK is az újonnan érkezett LED filament izzó termékei, amelyek akár 90%-os energiamegtakarítást is elérhetővé tesznek a hagyományos izzókhoz képest.

A LED filament izzó kínálat a színhőmérséklet terén is rendkívül széles termékpalettát biztosít: a 2000K-2700K-3000K-4000K-4500K energiatakarékos led izzók között Ön is biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet!

Energiatakarékos led izzó modellek széles foglalat repertoárral

Az Asalite filament izzó kínálatában MINDEN igényre talál megoldást: az E27 led izzó modellek mellett természetesen megtalálhatja az A60, a G95, az ST64 izzó formákat is!


Tudta? Az Asalite ST64 7W A60 led filament izzó például egy 50W hagyományos izzó teljesítményével rendelkezik, viszont 50-szer hosszabb élettartammal bír!


Ezek is érdekelhetnek