LED Csarnokvilágító

Csarnokvilágítás prémium minőségben az Asalite kínálatából
A csarnokvilágítás megvalósítása olyan megoldásokat kíván amelyek a nagyobb terű helyiségek, mint pl. csarnokok, raktárak, sportlétesítmények, kiállítótermek, üzletközpontok megfelelő minőségű megvilágítását biztosítják. 

Kínálatunkban megtalálhatóak az ilyen helyiségek megvilágításának eszközei: 100W, 150W és 200W-os teljesítményű led csarnokvilágító típusok, aluminium házas kialakítással- Az Asalite csarnokvilágító modellek széles méretkínálatban kaphatóak, 4500K színhőmérséklettel, minden igényhez. Ismerje meg ÚJ csarnokvilágító termékeinket, amelyek a teret 90, illetve 120 fokban képesek bevilágítani.

Csarnokvilágító lámpáink stabil, megbízható működéséhez kifejezetten magas 9000 lumen, 13.500 lumen, 18.000 lumen legújabb termékeinkhez pedig 15.000 lumen, 22.500 lumen és 30.000 lumen fényerősség társul. Az SMD Lednek köszönhetően pedig a leghatékonyabb fénykibocsátást biztosítják minden térben.

A csarnokvilágítás fontos kérdése, hogy a világítástechnikai eszközök energiahatékonyak legyenek, egyúttal nagy fényerősséget is biztosítsanak. Az Asalite Prémium csarnokvilágító termékek új generációja 100w, 150w, 200w teljesítménnyel kaphatóak, a magas fényáram biztosításával kiemelkedő termékek a magyar piacon!

Led csarnokvilágító kínálatunk darabjat IP65-ös vízállósági besorolásuk ellenállóvá teszi a változó környezeti hatások ellen, ezért a beltéri használat mellett a kültéri alkalmazásuk is biztonsággal ajánlott. Az IP védelemmel ellátott termékek után megjelölt szám, jelen esetben (IP65) az első szám a por elleni védelmet, a második szám a a led csarnokvilágító víz elleni védettségét jelöli.

A csarnokvilágító eszközök elhelyezkedéséből kiindulva nagyon fontos, hogy a led csarnokvilágító készülékek minél kevesebb alkalommal igényeljenek karbantartást. Az alacsony karbantartási igényt biztosíthatja a könnyű, aluminium házas kialakítás, a beltéri-és kültéri felhasználhatóság. A csarnokvilágító eszközök megbízható működését 2 illetve 3 év gyártói garancia támasztja alá. A csarnokvilágítók mennyezetre szerelhetőek vagy felfüggeszthetőek igény szerint.

A led csarnokvilágító lámpák további tulajdonságai: magas minőségű anyaghasználat, modern, diszkrét forma, hosszútávú megbízhatóság.

Teljesítmény
-
100 W - 200 W
Fényáram
-
10 000 lumen - 30 000 lumen
Garancia
-
2 év - 3 év
További szűrők
Iratkozzon fel hírlevelünkre!