LED Csarnokvilágító

Led csarnokvilágítók, prémium minőségben az Asalite kínálatából!

Kínálatunkban megtalálhatóak a 100W, 150W és 200W-os teljesítményű led csarnokvilágító típusok, aluminium házas kialakítással.
Led csarnokvilágító modelljeink a teret 120 fokban képesek bevilágítani, így optimális választást jelentenek a raktárak, logisztikai központok, ipari létesítmények, autószalonok, nagy belmagasságú terek, üzletközpontok megvilágítására.
Led csarnokvilágító lámpáink stabil, megbízható működéséhez kifejezetten magas 9000 lumen, 13500 lumen és 18000 lumen fényerősség társul. 
Az SMD Lednek köszönhetően pedig a leghatékonyabb fénykibocsátást biztosítják minden térben!Led csarnokvilágító kínálatunk darabjat IP65-ös vízállósági besorolásuk ellenállóvá teszi a változó környezeti hatások ellen, ezért a beltéri használat mellett a kültéri alkalmazásuk is biztonsággal ajánlott. Az IP védelemmel ellátott termékek után megjelölt szám, jelen esetben (IP65) az első szám a por elleni védelmet, a második szám a a led csarnokvilágító víz elleni védettségét jelöli. 

A led csarnokvilágító eszközök megbízható működését 2 év gyártói garancia támasztja alá.
A lámpatestek mennyezetre szerelhetőek vagy felfüggeszthetőek igény szerint.A led csarnokvilágító lámpák további tulajdonságai:
 magas minőségű anyaghasználat, 
modern, diszkrét forma
, hosszútávú megbízhatóság, 
alacsony karbantartási igény mellett!

Teljesítmény
-
100 W - 200 W
Fényáram
-
10 000 lumen - 30 000 lumen
IP védettség
További szűrők
Iratkozzon fel hírlevelünkre!