LED Fénycső

Az Asalite t8 led fénycső modellek a korábbi hagyományos (neon) típusú T8 fénycsövek kiváltására kínálnak lényegesen környezetkímélőbb alternatívát.

Az energiahatékonyság a LED fénycső modelleknek az egyik legkiemelkedőbb előnye. A t8 led fénycső típusok sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos társaik, az alacsonyabb energiafogyasztásnak és a hosszú élettartalomnak hála pedig a költségek csökkenése az első hónapoktól kezdve érzékelhetővé válik.

A t8 led fénycső modelleknek nincsen szükségük bemelegedési időre, hogy a maximális fényerőt nyújtsák, felkapcsolást követően azonnal a legnagyobb fényerővel működnek.

Led neoncső modelljeink az energiahatékonysági szempontból a "D illetve az F" besorolással bírnak, kiemelkedő, akár 25.000 - 30.000 munkaóra (!) teljesítésére is képesek, 2-5 év garantált gyártói garanciával. Tudta? A t8 led fénycső modellek működési minőségét a fel-le kapcsolások száma nem csökkenti, így a felszerelést követően alacsony karbantartási igénnyel számolhatunk.

T8 led fénycső modelljeink minden igénnyel számolnak, így 3 különböző méretben is elérhetőek: 60cm, 120cm és 150cm méretekben. Ráadásul mindegyik hosszúságból rendelkezünk Prémium emeltfényű típusokkal is.
A 3 méret mellett led neoncső termékeink három különféle színhőmérséklettel is elérhetőek: 3000K, 4000K, 6500K kivitelben 900 lumentől egészen 3080 lumen fényáram biztosításával.

Az Asalite kínálatában 3-féle teljesítményű led neoncső típussal találkozhat: a 9W, a 18W, és a 22W biztosítására képes modellekkel.

T8 led fénycső modelljeink tökéletesen megállják a helyüket otthonok vagy ipari létesítmények megvilágítását illetően, mint az irodák, kórházi rendelők, szerelőhelyiségek, raktárak, tárgyalók, közintézmények, iskolák, csarnokok, sőt akár garázsokhoz is.

Már csak a t8 led fénycső modellekhez illő por-és páramentes armatúrákra van szüksége? Webshopunkban a minden igényhez illő prémium IP65 besorolású por- és páramentes armatúrákat is megtalálja.

 

Teljesítmény
-
9 W - 22 W
Fényáram
-
900 lumen - 3 080 lumen
Színhőmérséklet
-
3 000 K - 6 500 K
Élettartam
-
25 000 óra - 30 000 óra
Technológia
Garancia
-
2 év - 5 év
További szűrők
Iratkozzon fel hírlevelünkre!