Elemlámpa

Válassza a prémium minőségű Asalite LED elemlámpa modelljeit! Elemlámpa modelljeink könnyen kezelhetőek, 1,2W és 3W teljesítménnyel, 1 év garantált gyártói garanciával. Elemlámpa termékeink 90 lumen és 200 lumen közötti fényáramot biztosítanak, és akár 150 méterre is elvilágítanak. Prémium anyagokból készültek, több funkcióval ellátottak, és akár 100.000 munkaórás élettartammal rendelkeznek!

Ha munkalámpa modelleket keres - akkor Asalite!

Erőteljes fényerő: Az Asalite LED elemlámpák például 90 lumen és 200 lumen közötti fényáramot biztosítanak, ami elegendő fényt nyújt minden feladathoz. Ezek a lámpák akár 150 méterre is elvilágítanak, így biztosítva a megfelelő látási viszonyokat minden évszakban.

Alacsony fogyasztás: Az LED technológia alacsony energiafogyasztást biztosít, így az elemlámpák hosszabb ideig működhetnek anélkül, hogy gyakori feltöltésre lenne szükség.

Többfunkciós használat: Sok elemlámpa modellünk több világítási móddal rendelkezik, például villogó vagy SOS mód, amelyek különböző helyzetekben hasznosak lehetnek.

Az elemlámpa modellek tagadhatatlan előnye a MOBILITÁS  hiszen bárhová magunkkal vihetjük őket. Ideálisak precíz munkálatokhoz, szerelést kiegészítő munkaeszközként - de kirándulásokhoz, kempingezéshez, és bármilyen szabadtéri tevékenységhez is. 

Nincs elektromos hálózat a munkavégzés területén? Asalite elemlámpa modelljeink stabil, megbízható partnert jelentenek minden munkafolyamathoz. Áramszünet van az otthonában? A család minden tagja által könnyen kezelhető terméket jelentenek az Asalite elemlámpák.

Teljesítmény
-
0 W - 3 W
Fényáram
-
7 lumen - 130 lumen
IP védettség
Technológia
Elem típusa
További szűrők
6 db termék

 

Milyen munkafolyamatokhoz ajánljuk az elemlámpát?

 

Az elemlámpa egy olyan munkalámpa típus, amely zámos szakmában és munkafolyamatban elengedhetetlen eszköz, különösen olyan helyzetekben, ahol a megfelelő világítás hiánya akadályozhatja a hatékony és biztonságos munkavégzést.

Íme néhány példa szakmákra, ahol az elemlámpa használata előnyös lehet:

Építőipar és karbantartás: Az építkezéseken és karbantartási munkálatok során gyakran dolgoznak rosszul megvilágított területeken. Az elemlámpa segíthet a pontos munkavégzésben és a balesetek elkerülésében.
Villanyszerelők: Villanyszerelők gyakran dolgoznak szűk, sötét helyeken, például padlásokon, pincékben vagy elosztószekrényekben, ahol a megfelelő világítás elengedhetetlen.
Autószerelők: Autószerelőknek gyakran szükségük van célzott világításra, hogy pontosan láthassák a motor vagy a jármű más részeinek részleteit.
Biztonsági szakemberek: A biztonsági őrök és más biztonsági szakemberek számára fontos, hogy éjszaka is megfelelően lássanak, akár kültéri járőrözés, akár beltéri ellenőrzés során.
Rendvédelmi szervek: Rendőrök, tűzoltók és mentősök számára az elemlámpa alapvető felszerelés, amely segíthet a gyors és hatékony reagálásban vészhelyzetekben.
Turistavezetők és természetjárók: Túrák és expedíciók során a megfelelő világítás nélkülözhetetlen a biztonságos közlekedéshez és tájékozódáshoz.
Hajósok és halászok, vadászok: A vízen dolgozóknak különösen fontos a jó láthatóság, akár éjszakai navigációról, akár vészhelyzeti helyzetek kezeléséről van szó.

Hogyan válassza ki a tökéletes elemlámpa modellt?

A legfontosabb információk amelyeket alapul kell vennie a vásárlásnál:

  • fényárama= lumen.
  • fényének hatótávolsága
  • termék tömege
  • a termék maximális fényideje
  • termék tápegységének töltése
  • behatolás elleni védelem = IP érték

Szüksége van az Önnek tökéletes modell kiválasztásához? Keressen bennünket bizalommal:
+36 70 433 3200 vagy írjon nekünk: info@asalite.com

Ajándék elemlámpa modellek szakmai és üzleti partnereknek

Komoly üzleti partnerei részére keres év végi ajándékot? Az Asalite prémium minőségű elemlámpa modelljei ideális ajándékok lehetnek szakmai és üzleti partnerei rérszére.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!