A napelemes lámpák új generációja: a led szolár reflektorok

2023. augusztus 23
Átlagos olvasási idő 4 perc
A napelemes lámpák új generációja: a led szolár reflektorok

Ebben a cikkben:


Napelemes lámpák: hogyan működnek?

Megérkezett az Asalite kínálatába a napelemes lámpák legújabb generációja! A szolárlámpa modellek a napenergiát a leghatékonyabb módon alakítják át villamos energiává majd feltöltik vele az akkumulátort. A napelemes lámpák akkumulátorai ezután a tárolt energia segítségével önműködően bekapcsolnak az alkony közeledtével.

Napelemes lámpák: mik a legfőbb előnyei?

A napelemes lámpák használata számos előnnyel jár, különösen az őszi-téli időszak közeledtével, amikor rövidülnek a nappalok - és egyre nagyobb lesz a szükség az éjszakai világításra.

 1. A napelemes lámpák legfontosabb tulajdonsága a környezetbarát működés:
  A napelemes lámpák a nap energiáját használják, így nem szükséges hálózati áramforrásra támaszkodniuk. A tárolt napenergia felhasználásával csökkenthetik a szén-dioxid-kibocsátást ezáltal hozzájárulhatnak a környezetvédelemhez, és az ökológiai lábnyom optimalizálásához.
 2. A napelemes lámpák különösen energiahatékonyak:
  A napelemek által összegyűjtött energia különösen energiahatékony, mivel az őket érő napfényt a legmagasabb értékben hasznosítják. Nemcsak az napfény begyűjtésében-és tárolásában hatákonyak, de a működés közbeni felhasználást illetően is.
  A kerti szolár lámpák a LED izzók működési tulajdonságainak hála rendkívül energiatakarékosak, így hosszabb ideig működnek egyetlen töltéssel.

 3. A napelemes lámpák költségkímélőek
  Mivel a működésükhöz nincsen szükség hálózati áramra, a napelemes lámpák telepítésével hosszútávon csökkentheti az áramszámláját. A telepítéskor jelentkező költségek hamar megtérülnek, ezt követően pedig a hosszú távú megtakarítások jelentősek lehetnek a családi büdzsében.

 4. A napelemes lámpák könnyen telepíthetőek
  A napelemes lámpák telepítése egyszerű, mivel nincs szükség vezetékezésre vagy hálózati csatlakozásra.
  Csak a megfelelő helyre kell őket elhelyezni, ahol a működésükre szükség van-és ahol egyben kellő napfény éri őket a nap során - és már működnek is.

 5. A napelemes lámpák önállóan működnek
  A napelemes lámpák egyik legfőbb előnye, hogy tökéletesen önállóan működnek a beépített érzékelőknek hála. A kerti szolár lámpa modellek fejlett beépített érzékelőkkel rendelkeznek, amelyek észlelik mind a sötétséget mind a környékükön történő mozgási tevékenységet. Ez lehetővé teszi a napelemes lámpák számára, hogy automatikusan be- és kikapcsoljanak, ami különösen kényelmessé és energiahatékonnyá teszi aműködésüket.

 6. A napelemes lámpák tartósak
  Az Asalite prémium napelemes lámpák tartósak és megbízhatóak. ASAL0275 és ASAL0276 szolárlámpa modelljeink IP44 védettséggel rendelkeznek, így ellenállnak az időjárás viszontagságainak, legyen szó a por-vagy víz szennyezésről. A megbízhatóságot emellett a tulajdonság mellett a gyártó által biztosított 2 év garancia is garantálja!

 7. A napelemes lámpák igen sokoldalúak
  Számos különböző típusú napelemes lámpa elérhető a piacon, beleértve a kerti szolár lámpa modelleket, a napelemes reflektor típusokat, a led szolár lámpa és egyéb napelemes lámpák típusait. Így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt, legyen szó bel-vagy kültéri felhasználásról.

 8. A napelemes lámpák függetlenednek a hálózati hibáktól
  A napelemes lámpák esetében nem kell aggódni a hálózati áramkimaradások miatt, mivel önállóan működnek. Ezáltal a napelemes reflektorok hibaaránya rendkívül alacsony, így nem igényelnek munkaidő igényes karbantartásokat.

 9. A napelemes lámpák biztosítják épületei, és telke biztonságát
  A napelemes reflektorok segítségével növelheti magán-és céges ingatlanai és az ott tárolt értékek fizikai biztonságát, mivel azok segítenek stabilan megvilágítani azokat minden évszakban, így megelőzhetők a balesetek és a betörések.


  napelemes lámpák - napelemes reflektorok
  Napelemes reflektorok 1300-1800 lumen fényárammal

 10. A napelemes lámpák rugalmas világítástechnikai megoldásokat nyújtanak
  A napelemes lámpák méretüknél és rögzítési mechanizmusukból adódóan könnyen mozgathatók, és áthelyezhetők, ha szükséges. A kerti szolár lámpák kiépítése esetén különösen előnyös, hogy nem szükséges állandó vezetékrendszer kiépítése hozzájuk, így könnyen változtatható az elrendezésük az épületen és annak környékén is.

 11. A napelemes lámpák tökéletes választást jelentenek a hálózaton kívül élőknek
  Ezen előnyök miatt a napelemes lámpák egyre népszerűbbek a különböző felhasználási területeken, különösen kerti és kültéri világításban, valamint az off-grid vagy távoli területeken, ahol nincs hozzáférés a hálózati áramhoz.

Napelemes lámpák: kerti szolár lámpa típusok

A napelemes lámpák kültéri típusai ASAL0275-ASAL0276 a napelemes reflektorok:

 • 10-20W teljesítménnyel,
 • 1300-1800 lumen fényárammal,
 • IP44 védettséggel,
 • 4000K színhőmérséklettel,
 • 2 méretben,
 • 2 év garanciával,
 • 120 fokos világítási szöggel,
  látják el feladatukat hosszú éveken át.


A napelemes reflektorok a mozgásérzékelő szenzoroknak köszönhetően energiatakarékos módon biztosítják épületei megvilágítását akár 25.000 munkaórán keresztül.napelemes lámpák - napelemes reflektorok
Napelemes reflektorok mozgásérzékelővel 10W teljesítménnyel


Napelemes lámpák: hová ajánljuk őket felszerelni?

A napelemes lámpák tökéletes megoldást jelentenek a garázsbehajtók, külső lépcsőházak, bejárati-vagy kapuajtók megvilágítására, de akár teraszokra is energiahatékony világítást biztosíthatnak.
IP44 védettségük miatt ellenállnak az időjárásnak, a por-és vízszennyezésnek.
Tekintse meg LED napelemes lámpa termékeinket, és válassza ki az Ön igényeihez leginkább illő napelemes lámpák egyikét.

Ezek is érdekelhetnek