Mozgásérzékelős led reflektor 
– szenzorral vagy anélkül válasszunk kültéri reflektor típust?

2023. január 25
Átlagos olvasási idő 2 perc
Mozgásérzékelős led reflektor 
– szenzorral vagy anélkül válasszunk kültéri reflektor típust?

Ebben a cikkben:

Kültéri reflektor minden igényhez

Az év minden részében – de különösen a téli hónapok megérkeztével fontos- hogy a szürkületben, majd az est beköszöntével is láthatóságot biztosítunk a telkünkön.
Legyen szó egy családi ház autófeljárójának - vagy egy vállalkozás telephelyének megvilágításáról, a kültéri reflektor tökéletes választás minden igényhez.

Hogyan válaszd ki az igényeidhez legmegfelelőbb led reflektort?

Az IP65 LED reflektor és a mozgásérzékelős LED reflektor egyaránt olyan világítótest, amelyeket kültéri környezetek megvilágítására terveztek.

Mindkét világítástechnikai eszköznek van "IP65" besorolása, amely azt jelzi, hogy védettek a por behatolása ellen, és képesek ellenállni a bármely irányból érkező alacsony nyomású vízsugaraknak.


800 lumen teljesítménytől – 18.000 lumenig:
ilyen egy széles termékkínálat!

kültéri reflektor kínálat

Energiatakarékos kültéri reflektor kínálat az Asalite-tól, 2 év gyártói garanciával!


Szenzoros vagy nem szenzoros IP 65 LED kültéri reflektor számodra a jobb választás?

Az egyik kulcskülönbség az ilyen típusú világítótestek között az, hogy a mozgásérzékelős LED reflektor mozgásérzékelővel=szenzorral van felszerelve, amely lehetővé teszi számára, hogy automatikusan be- és kikapcsoljon a mozgás jelenlététől függően az érzékelési területén.
A beépített szenzor segíthet az energiatakarékosságban és csökkentheti a kézi kapcsolás szükségességét.

Funkció és formatervezett megjelenés- ezek egy jó kültéri reflektor ismérvei!

A 2 típus közötti választás alapját adhatja a megvilágítani kívánt épület/épületrész. Ha egy családi ház autófelhajtóját szeretnénk megvilágítani – úgy egy, a szomszédokat sem zavaró mozgásérzékelős led reflektor könnyebbé teheti a család életét. Az Asalite Slim szériájú kültéri reflektor családja a strapabíró, de vékony alumíniumháznak köszönhetően bármely családi ház megjelenésébe beleillik.led reflektor 20w teljesítmény
Otthoni felhasználásra az alacsonyabb teljesítményű reflektorok is jó választást jelentenek – a család életvitelétől függően- így például egy bejárati ajtó megvilágítására tökéletes megoldás a szenzoros vagy szenzor nélküli led reflektor 20w teljesítmény mellett 1800 lumen fényerősség elérésére képes.
Fényáram: 1 800 lumen
Színhőmérséklet: 4 500 K
Méret: 118 x 90 x 28 mm
Élettartam: 25 000 óra
Foglalat: AC
Részletek »


Telephely/székhely megvilágítása- (nemcsak) ipari led reflektor segítségével

A kültéri reflektor technológia ma már olyan kifinomult, magas minőségű fényforrást biztosít, amely képes megbízhatóan működni kültéri környezetekben, így gyakran használják őket ipari és kereskedelmi környezetekben, valamint lakó- és nyilvános kültéri tereken. Az Asalite kültéri reflektor családjának tagjai a teret 120 fokban képesek bevilágítani, így biztosítva a láthatóságot.100w led reflektor
100w led reflektor – 9000 lumen fényárammal
Színhőmérséklet: 4500 K
Dimmelhető: nem
IP védettség: IP 65
Méret: 250 x 219 x 30 mm
Hálózat: AC 220-240 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Élettartam: 25 000 óra
Részletek »

Ezek is érdekelhetnek