Kiemelkedő eredményű Asalite led panel a Villanyszerelők Lapjában!

2023. október 25
Átlagos olvasási idő 3 perc
Kiemelkedő eredményű Asalite led panel a Villanyszerelők Lapjában!

Aranyérmes mennyezeti led panel az Asalite Lighting Kft. termékkínálatából

Hatalmas megtiszteltetés ért minket, ugyanis beválogatták az Asalite Lighting Kft. nagyméretű ASAL0247 cikkszámú mennyezeti led panel modelljét a Villanyszerelők lapja -épületvillamossági szaklap- áttekintő táblázatába kiemelkedő eredménnyel!

 Keresse a Villanyszereplők Lapja 22.évfolyam, 10.számát, ahol a 20-21. lapon tekinthető meg a kiemelt Led panel termékünk összehasonlítása - másik 9 cég termékével!


Mennyezeti led panel prémium minőségben

A Villanyszerelők Lapja által kiemelt led panel modellünk 25W teljesítménnyel rendelkezik, így biztosítva az energiatakarékos működést minden évszakban!

Az ASAL0247 cikkszámú led panel modellünk a vizsgált mennyezeti led panel modellek között kiemelkedő fényáram értéket: 4000 lumen biztosít a működése során. Nemcsak a műszaki felszereltsége – de a “versenytársak” között is kiemelkedően előnyös listaára is megkülönbözteti a piacon található többi modelltől.

mennyezeti led panel összehasonlítás

A kép nagyobb felbontású változatáért KATTINTSON a képre!


Mennyezeti led panel 160 lumen/watt fényhasznosítással

A prominens led panel összeállításból kiemelkedik az ASAL0247 modellünk a legmagasabb (!) fényhasznosítási érték biztosításával.


Mit jelent a fényhasznosítás a led panel modellek műszaki értékei között?

A fényhasznosítási érték olyan fogalom, amely a világítástechnika területén használt, és a fényforrás (például egy izzó vagy lámpa) által kibocsátott fény mennyiségét hasonlítja össze a teljes energiabevitel mennyiségével. Ez az érték mutatja, mennyire hatékonyan használja ki egy fényforrás a rendelkezésre álló energiát a fénykibocsátásra.


A fényhasznosítási érték a következő képlet segítségével számolható ki

Fényhasznosítási érték = Kibocsátott fény teljesítménye (lumen) / Fogyasztott elektromos teljesítmény (watt)

A fényhasznosítási érték méri a lumen per watt (lm/W) egységet, amely azt mutatja meg, hogy egy adott mennyiségű energiát milyen hatékonysággal alakít át a mennyezeti led panel látható fénykibocsátássá.

Minél magasabb a fényhasznosítási érték, annál hatékonyabban hasznosítja a led panel az adott fényforrás az elektromos energiát. Ez az érték különösen fontos a világítástechnika tervezésében és az energiatakarékosság szempontjából. Az alacsonyabb energiafelhasználású és magasabb fényhasznosítási értékkel rendelkező mennyezeti led panel modellek energiahatékonyabbak, csökkentve a villanyszámlát és hozzájárulva az energiamegtakarításhoz.


Aranyérmes Asalite led panel a Fényáram értékek terén is!

Az ASAL0247 cikkszámú modellünk a legmagasabb fényáram értékkel bír a vizsgált mennyezeti led panel modellek között -160 lumen/watt kiemelkedő értékkel- az “ezüst érmes” 136 lumen/watt RTI Led panel, és a “bronz érmes” 130 lumen/watt értékű ELIA PL mennyezeti led panel előtt.


Mit jelent a fényáram?

A fényáram (lumen) az a mennyiség, vagy mennyiségű látható fény, amelyet egy fényforrás, pl. a led panel bocsát ki vagy sugároz ki. Ez az egység arra utal, hogy mennyi fényt bocsát ki egy adott fényforrás, és a fényforrás fényerejét méri.


Mennyezeti led panel – 5 év garanciával

Nemcsak magas műszaki tartalommal bír a kiemelt Asalite led panel modellünk, de a hosszútávú, stabil működése is garantált 25.000 óra élettartammal, 5 év gyártói garanciával!
IP 20 védettségével bátran ajánljuk mindennapos beltéri felhasználásra irodák, hotelek, iskolájk, kórházak, tárgyalók megvilágításához.

mennyezeti led panel felépítése

Mennyezeti led panel értékek –összegzés-

ASAL0247 adatok

 • Teljesítmény: 25 W
 • Fényáram: 4 000 lumen
 • Színhőmérséklet: 4 000 K
 • Driver: LIFUD NON-FLICKER
 • IP védettség: IP 20
 • Méret: 595 x 595 x 30 mm
 • Élettartam: 25 000 óra
 • Világítási szög: 120 °
 • Fényhasznosítás: 160 lumen/watt
 • Színvisszaadási tényező (Ra): >80
 • Energiaosztály: C
 • Garancia: 5 év

Ezek is érdekelhetnek