Mennyezeti LED panel : az irodai környezet alapvető eleme

2023. január 12
Átlagos olvasási idő 2 perc
Mennyezeti LED panel : az irodai környezet alapvető eleme

MENNYEZETI LED PANEL irodai környezetben

Ebben a cikkben:

A mennyezeti led panel méretei

A legnépszerűbb irodai világítástechnikai eszközök közé tartozik a nagyméretű Led panel, nem véletlenül: méretüket tekintve a 60*60 cm és 120*30 cm méretű mennyezeti led panelek gyorsan és könnyedén telepíthetőek, a végeredmény pedig egy modern munkaterületet eredményez ahol a partnereink és a kollégák is szívesebben időznek.

Led panel sokoldalú felszerelési lehetőséggel

A mennyezeti led panel biztonságosan használható -rögzítő fülekkel ellátva- a gipszkarton kazettás álmennyezethez és gipszkarton mennyezethez is egyaránt.
Igazán modern, esztétikus és letisztult esztétikai megjelenést érhetünk el a mennyezethez szerelt kiemelő keret segítségével is!

Mennyezeti led panel: így biztosítható az irodai világítás költséghatékonyan

A könnyű és gyors telepítésen túl, jelentős költségmegtakarítás érhetsz el velük. Használatuk során nem tapasztalható vibrálás, ami hosszútávon károsíthatná a szemet. További érv, hogy akár természetes 4000K* (nappali fehér) sőt, akár 6500K* hidegfehér változatban is elérhetőek!


Mit jelent a K a szám után?

A K az érték, amely megadja Kelvinben az adott fényforrás színhőmérsékletét. A lakosság számottevő többsége jobban érzi magát a meleg fényű izzók alatt.


Mennyezeti led panel várható élettartalma

A panelek élettartama szintén hosszú, köszönhetően a jó minőségű Lifud drivereknek amelyekhez modelltől függően akár 5 év garanciát is biztosítunk!

 

Mennyezeti led panel felépítése

mennyezeti led panel lifud driverrel

Mennyezeti led panel kínálatunkért keresd fel weboldalunk.

Mennyezeti led panel fényerő vizsgálat

A sokoldalú mennyezeti led panel a fényerő tekintetében 120 Lumen/Watt illetve 160 Lumen/Wattot teljesítménnyel rendelkezik, ezzel az értékkel a legjobbnak mondhatóak a piacon!

Piacvezető led panel modellek - minden igényhez!

A 40W és 45W slim változatok, a legújabb és legmodernebb 25W és 36W változatok pedig backlite panelek.


Összegzés

A növekvő energiaárak miatt vásárlóink egyértelműen a takarékosabb fogyasztású termékeket keresik, ebben úttörő szerepet játszanak 25W teljesítményű 160 Lumen/Watt led paneleink!


Az energiahatékonysági szempontból “C” és „D” besorolású led panelek környezetvédelmi szempontból is megtérülő energiafogyasztást kínálnak, hosszú, akár 25.000 üzemórát jelentő élettartamra is képesek. A hibamentes működést 5 év gyártói garanciával garantáljuk!

Ezek is érdekelhetnek