Led panel 60x60 - a legyőzhetetlen kedvenc

2023. március 30
Átlagos olvasási idő 3 perc
Led panel 60x60 - a legyőzhetetlen kedvenc

Ebben a cikkben:


Led panel 60x60 : a mennyezeti világítótestek királynője

A led panel 60x60 méret évek óta nagy kedvence a nagy terek megvilágítását kivitelező cégek számára, legyen szó irodai helyiségek, kórházi rendelők, iskolai tantermek, kiállítótermek, üzlethelyiségek stb. megvilágításáról.

A mennyezeti led panel modellek ma már számos méretben, színhőmérséklettel kaphatóak, egyes típusai még dimmelhetőek is, a sokféleség ellenére a legkedveltebb forma továbbra is a négyzet maradt!

A led panel 60x60 mérete a legkedveltebb mind az építőipar, mind a led panel gyártók részéről. A gyártás és a felszerelés egyszerűsége, a széleskörű felhasználhatóság mind okok voltak arra, hogy a mennyezeti led panel modellek között ezé a típusé legyen a vezető szerep.


led panel 60x60
Az irodai környezet paneles álmennyezetei széles felhasználhatósági lehetőséget nyújtanak a led panel 60x60 modelleknek.

 Mik a led panel 60x60 legfőbb ismérvei?

 • Teljesítmény: 25w, 36w és 45w teljesítménnyel is kaphatóak a led panel 60x60 modelljei -az igényeknek megfelelően.
 • Méret: 595 * 595* 30 mm vagy 595*595*10 mm változatban is kaphatóak.
 • Foglalat: AC
 • Fényáram: kifejezetten magas: 3600, 4000, vagy 5400 lumen fényáramot is képesek biztosítani.
 • Színhőmérséklet: 4000K vagy 6500 K színhőmérsékletből választhatunk a megvilágított helyiségben végzett munka típusa szerint. 
 • Driver: ma már jogosan alapelvárás lehet a megrendelők részéről a lifud non-flicker driverrel való felszereltség, vagyis, hogy a led panel káprázatmentes működést biztosítson.
 • Ip védettség: a led panel 60x60 modelljei csakis beltéri működésre optimalizáltak - olyan helyiségekbe, amelyekben várhatóan nem fognak olyan munkálatok zajlani amelyek pára vagy por kibocsátással járnak.
 • Frekvencia: 50/60Hz
 • Élettartam: 25.000 óra, 15.000 ki-bekapcsolás
 • Bevilágítási szöveg: 120 fok
 • Termék súlya: 170 g
 • Energiaosztály: a led panel 60x60 modelljeink energiahatékonysági szempontból "C" vagy "D" besorolással bírnak, hosszútávon is egy megbízható magas fényhasznosítású világítástechnikai eszközök.
 • Garancia: 3-5 év gyártói garancia

  ......de miért találkozunk egyre több helyen a LED világítással, a hagyományos égők helyett? Lássuk az előnyeiket! »»

led panel 60x60

A mennyezeti led panelek előnyei a hagyományos világítótestekhez képest

A led világítótestek - és így a led panel 60x60 ikonikus modellje több indok miatt is ideális megoldást nyújtanak, nemcsak a hivatali jellegű helyiségek, de akár az otthonok megvilágítására is.

A led világítótestek, mint a led panel 60x60 modelljei energiatakarékosak.
Az elszálló energiaárak miatt mindenkinek fontos, hogy az általa működtetett eszközök a lehető legkevesebb fogyasztással üzemeljenek: egy led panel akár 80%-al alacsonyabb energát vesz fel, mint egy hagyományos égő.

A led világítótestek hatékonyabbak, mint a hagyományos világítótestek, több fényt produkálnak, fényerejük könnyen szabályozható a felhasználójuk által.

A led világítóeszközök, mint a led panel 60x60 modellek a felkapcsolást követően azonnal teljes fénnyel világítanak. A múlté lett a bemelegedési idő, a zúgás, és a villogó fények. A gyakori lámpakapcsolást is jól viselik, nem károsodnak, mint a kompakt világítók vagy a ma már régimódinak számító fénycsövek.

A led világítóeszközök élettartama sokkal hosszabb, mint a hagyományos égőké. Ha átlagosan napi 8 órát használjuk, akkor is könnyedén elvárhatunk tőle több, mint egy évtizednyi működést. Nem melegszik túl, nem melegíti fel a környezetét, és ütésállóbb is, mint a hagyományos égők.

 

Ezek is érdekelhetnek