Fali led panel 25w vagy fali led panel 36w? Gyakran Ismételt Kérdések!

2023. március 23
Átlagos olvasási idő 3 perc
Fali led panel 25w vagy fali led panel 36w? Gyakran Ismételt Kérdések!

Ebben a cikkben:


GYIK #1: Milyen hosszú egy led panel 25w vagy egy led panel 36w élettartama?

Az SMD LED technológiával készült mennyezeti led panel modellek akár 25.000 órát is elműködnek, akár 15.000 ki-be kapcsoláson keresztül! Megbízható, hosszútávon is stabil működést biztosító világítástechnikai eszközök 120 fokos bevilágítási szöggel! 

GYIK #2: Mennyibe kerülnek a led panel 25w illetve a led panel 36w modellek?

A led panel 25w és led panel 36w backlit modelljek árainak taglalásakor elsődleges szempont, hogy Ön, mint magánszemély, vagy mint üzleti partner vásárol?

Magánszemélyek részére webshopunk árai ITT elérhetőek.

Ön Üzleti, vagy viszonteladói partner?
A led panel árak megtekintéséért, és a mennyiségi kedvezményekért jelentkezzen be weboldalunkon!

 

led panel 36w
Nagy belmagasságú terekhez nagy teljesítményű, nagy fényerejű led panelt válasszunk!

GYIK #3: Milyen méretekben kaphatóak a led panel 25w és a led panel 36w modellek?

A technológia fejlődésének hála mára sok méretből válogathatunk a mennyezeti led panel kérdést illetően, de a legáltalánosabb és legkedveltebb méretek továbbra is a led panel 60x60, illetve a led panel 120x30 centiméteres modellek.

GYIK #4: Hová ajánlottak a led panel 25w és a led panel 36w modellek?

Az IP20 védettséggel rendelkező mennyezeti led panel modellek tökéletes megoldást jelentenek főleg az irodahelyiségek, hotelek, iskolák, kórházak, közintézmények, tárgyalók, konferenciatermek és kiállítótermek megvilágításához.

Fali led panel modelljeink a káprázásmentes működésnek köszönhetően az UGR19-es besorolást megkövetelő helyiségek megvilágítására is jó megoldást jelentenek!

GYIK #5: Hogyan rögzítik a led panel 60x60 vagy led panel 120x30 centiméteres modellt?

Jó hír, hogy a mennyezeti led panel 25w és a led panel 36w modelljei egyaránt könnyedén, és gyorsan felszerelhetőek bármely környezetbe: legyen szó álmennyezetbe illesztésről, kiemelő keretbe helyezésről, vagy függesztéses (drót sodronyos) rögzítési módszerről.

A led panel 60x60 25w típusok és a led panel 120x30 modellek, -mint a legkeresettebb, legkedveltebb megoldások a piacon- könnyedén felszerelhetőek a gipszkarton síkjába rugós rögzítő segítségével! Függeszteni szeretnénk őket? Semmi akadálya! » Függesztő szett segítségével ezt a feladatot is könnyen elvégzi egy szakember, az álmennyezetbe építhető, egymásba csúsztatható aluminium keret segítségével.

GYIK #6: Mennyire hajlamosak a túlmelegedésre a led panel 25w vagy a led panel 36w modellek?

A mennyezeti led panel modellek alapját egy alumíniumkeret és egy alumíniumtálca adja, ezáltal a LED Chipek túlmelegedése elkerülhető.
Az akril díffúzor lapnak köszönhetően a termék anyaga hosszútávú működés során sem sárgul meg, ezáltal egyenletes fényerőt tud biztosítani.

Az energiahatékonysági szempontból “C” vagy “D” besorolásba eső led panel 25w és led panel 36w modellek energiahatékony, és környezetvédelmi szempontból megtérülő energiafogyasztást kínálnak, akár 25.000 üzemórával, és 5 év gyártói garanciával!

Ezek is érdekelhetnek