Ipari led csarnokvilágítás: a nagy terek por-és páramentes világítástechnikai eszköze!

2023. március 07
Átlagos olvasási idő 2 perc
Ipari led csarnokvilágítás: a nagy terek por-és páramentes világítástechnikai eszköze!

Ebben a cikkben:


Az ipari led csarnokvilágítás legfontosabb kérdése a megvilágítandó tér mérete, a csarnokban elvégzendő feladat típusa-és eszközei, az ott dolgozók száma, és a rendelkezésre álló villamos hálózat sajátosságai.

Ipari led csarnokvilágítás-por és páramentes led lámpatest segítségével!

Az Asalite termékkínálatában az ipari környezetben előforduló por-és páramegterhelésnek ellenálló, alumínium házas led csarnokvilágító lámpatest modelleket kínálunk partnereinknek.

A csarnokvilágító lámpatest modellek IP65-ös vízállósági besorolássak bírnak, amely ellenállóvá teszi őket a változó környezeti hatások ellen, ezért nemcsak beltéri környezetben-de a kültéri alkalmazásuk is biztonsággal ajánlott.

Az IP védelemmel ellátott termékek után megjelölt szám, jelen esetben (IP65) az első szám a por elleni védettség szintjét, míg a második szám a víz elleni védettséget jelöli.

Az ipari led csarnokvilágítás lényeges eleme a mindenkori időjárási körülmények (borult, esős őszi-és téli időszakban a korai besötétedés) ellenére - a munkavégzéshez elengedhetetlen minőségű fény biztosítása.

A magas energiaárak mellett szerencsés helyzetben vagyunk, ha az általunk üzemeltetett csarnok rendelkezik ablakokkal, így a természetes megvilágítás biztosított. Ha nem, akkor érdemes olyan ipari led lámpa kiválasztásában gondolkodnunk, amely a teret legalább 120 fokban képes megvilágítani - így csökkenthetjük a felszerelésre kerülő csarnokvilágítás eszközök számát.

led csarnokvilágítás a partnerünk csarnokában
Ipari led csarnokvilágítás: ipari led reflektor-és csarnokvilágító lámpatest modellek felszerelésével

Ipari led csarnokvilágítás-hová ajánljuk az ipari led lámpa modelleket?

Az ipar led csarnokvilágítás eszközei az Asalite Prémium LED csarnokvilágító lámpatest modellek, és a led reflektorok optimális választást jelentenek: raktárak, logisztikai központok, ipari létesítmények, autószalonok, és nagy belmagasságú terek, üzletközpontok megvilágítására.

Ipari led csarnokvilágítás-milyen lámpatest teljesítménnyel kell számolnunk?

A csarnokvilágítás led eszközeinek kiválasztása során fontos kérdés az ipari led lámpa teljesítménye. Az Asalite termékkínálatában megtalálhatóak a 100W, 150W és 200W-os teljesítményű csarnokvilágítók, amelyekhez kifejezetten magas 10.000 lumen, 15.000 lumen és 20.000 lumen fényerősség társul!

Az ipari led csarnokvilágítás kitűnő kiegészítő eszköze lehet a LED reflektor, amely kis fogyasztása ellenére nagy lumenszámmal támogatja a mindennapi munkát. LED reflektor modelljeink a vékony SLIM alumíniumházzal, és 2 év gyártói garanciával tökéletes por és páramentes led lámpatest típusok a nagy terek megvilágításához!

le csarnokvilágítás Asalite csarnokvilágító lámpatest segítségével

Ipari led csarnokvilágítás – kültéri ipari led reflektor társításával

A csarnokban zajló munka zavartalanságát, az alapanyagok és termékek ki-be mozgatását biztosítja a ,mozgásérzékelős és a hagyományos ipari led reflektor.

A megvilágítani kívánt épület/épületrész tulajdonságaitól függően dönthetünk a szenzoros vagy szenzor nélküli ipari led reflektor típusok között. A szenzoros ipari led reflektor modellek beszerzése egy egyszeri magasabb költséggel járnak, viszont hosszútávon a csökkentett óraszámú működés segítségével megtérül a beruházásunk!
 

Ezek is érdekelhetnek