IP20 LED ufó lámpák – a belső terek megvilágításának mesteri eszközei

2023. január 31
Átlagos olvasási idő 2 perc
IP20 LED ufó lámpák – a belső terek  megvilágításának mesteri eszközei

Ebben a cikkben:

Először is: mit jelent az Ip20 védelem?

Az "IP20" besorolás azt jelzi, hogy a lámpák védettek a por behatolása ellen. Az ilyen világítástechnikai eszközök bármely beltéri helyiségbe elhelyezhetőek.

Használható az ip 20 fürdőszoba megvilágítására?

Ezek a lámpák általában belső terekben használatosak, ahol nem kell tartani a párától vagy esőtől. Mivel nem képesek ellenállni a vizes behatásnak, így vizes helyiségekbe nem ajánljuk a használatukat!

Mit jelent ha egy ip20 led lámpa rendelkezik dimmelhető led tápegység elemmel?

A CCT színhőmérséklet-állítható UFÓ LÁMPÁK olyan lámpák, amelyeknek a színhőmérséklete állítható, így egy távirányítóval könnyen lehet a fény színét szabályozni. Ez lehetővé teszi, hogy a lámpák különböző színhőmérsékleteket produkáljanak, amelyek alkalmazkodhatnak a különböző alkalmazási helyek és igények által támasztott elvárásokhoz.

IP 20 LED ufó lámpák Dimmelhető led tápegység vezérléssel!

A Távírányítós UFÓ LÁMPÁK olyan lámpák, amelyeket távírányító segítségével lehet be- és kikapcsolni, valamint szabályozni a fényerőt. Ez lehetővé teszi a lámpák távoli vezérlését, így kényelmesen lehet őket használni anélkül, hogy a lámpához kellene fizikailag hozzáférni.

Új termék az Asalite IP20 led lámpa kínálatból:

MIA led mennyezeti lámpa (50w) távirányítóval, és 2 év gyártói garanciával!
Teljesítmény: 50 W
Fényáram: 3 500 lumen
Fényszín: változtatható színhőmérséklet CCT+RGB
IP védettség: IP 20
Méret: 596x75mm
Élettartam: 25 000 óra
Részletek » 


Miért jó, ha led lámpa dimmelhető led tápegység birtokában van?

Az ilyen led lámpák vitathatatlan előnye, hogy sokféle stílusú lakó igényeit kielégítheti - a 25.000 órás élettartamnak hála hosszú időn keresztül! A MIA ip 20 led lámpa az RGB színeiben képes világítani: az alapértelmezett hófehéren kívül képes vörös, zöld, és 2 fajta kék színben is megvilágítani az adott helyiséget. Ilyen beépített világítással igazi party hangulatot lehet varázsolni bármely otthonba!

Gyermekszobába keresi a tökéletes világítótestet?!

A semleges fehér led lámpa fénye tökéletes környezetet nyújt nemcsak a játékhoz, de a tanuláshoz is egyaránt! Sőt! Ha akarja, a távirányítón való beállítással akár az időben való lefekvést is biztosíthatja a gyermeke számára! Csak állítsa be az időzítő kapcsolót a távirányítón, és az adott időben a mennyezeti lámpa lekapcsol a szobában.

Ezek is érdekelhetnek