Fali led panel: az irodai világítástechnika lelke

2023. február 22
Átlagos olvasási idő 3 perc
Fali led panel: az irodai világítástechnika lelke

Ebben a cikkben:


Milyen világítótest a fali led panel?


A LED panel egyfajta világítótest, amelyet gyakran használnak helyiségek megvilágítására. LED panelnek nevezik azokat a világítótesteket, amelyekben LED-ek (fénykibocsátó diódák) állnak rendelkezésre a fény előállításához. A LED panel világítótestek sokoldalúak és energiatakarékosak, és számos méretben és formában elérhetőek.

Hol használatos a beépíthető led panel?


A LED panel világítótesteket gyakran használják a helyiségek megvilágítására, mivel a LED-ek magas hatásfokkal rendelkeznek, így kevés energiaforrásra van szükség a fény előállításához. Emellett a LED-ek hosszú élettartamúak, így a LED panel világítótestek kevesebbszer kell cserélni, mint más típusú világítótesteket. A LED panel világítótesteket gyakran használják irodákban, üzletekben, hotelekben, iskolákban, orvosi rendelőkben de nem kell arra gondolni, hogy kizáróan üzleti környezetbe ajánlottak: bátran beépíthetjük őket lakásokba és más helyiségekben is!

A gipszkartonba építhető led panel előnyei Magas hatásfok: 
A beépíthető led panel modellek magas hatásfokkal rendelkeznek, így kevés energiaforrásra van szükségük a fény előállításához.

Energiatakarékos: 
A beépíthető led panel világítótestek kevesebb energiát használnak, mint más típusú világítótestek, így csökkentik az energiaköltségeket.

Hosszú élettartam: 
A beépíthető led panel modellek hosszú élettartamúak, ezeket a világítótesteket kevesebbszer kell cserélni, mint más típusú világítótestek.

Színhőmérséklet: 
A LED panel világítótestek széles színhőmérséklet-tartományban elérhetők, így könnyedén megtalálható a megfelelő színhőmérséklet a kívánt helyiség megvilágításához.

Számos méret és forma: 
A LED panel világítótestek számos méretben és formában elérhetők, így könnyedén megtalálható a megfelelő méret és forma a kívánt helyiség megvilágításához.

Könnyen telepíthetőek: 
A beépíthető led panel típusok könnyen telepíthetőek, így gyorsan és egyszerűen leszerelhetőek egy esetleges költözés, felújítás, épületbővítés során.

Környezetbarát: 
A fali led panel világítótestek nem tartalmaznak ártalmas anyagokat, így környezetbarátok.

 

fali led panel az irodai környezetben

Hogyan szerelhető fel a fali led panel?

A cégünk által forgalmazott led panel típusok könnyedén beszerelhetőek minden környezetbe!
Legyen szó hétköznapi álmennyezetről, vagy a mennyezetre rögzíthető keretről, vagy akár függesztéses megoldásról (drót sodronnyal) - bennünk biztos partnerre lel munkafolyamatai elvégzéséhez.


Felszerelésük praktikus módon megoldható: 

+ kiemelő keret segítségével mennyezetre,
+ a gipszkarton síkjába rugós rögzítő segítségével szerelhető fel,

+ függesztett felhelyezésük függesztő szett alkalmazásával történik míg,

+ gipszkarton kazettás állmennyzetbe könnyen, és gyorsab beilleszthető.

Nem fog túlmelegedni használat közben a fali led panel?Az általunk forgalmazott fali led panel modellek alapját minőségi alumíniumkeretek adják, ezáltal a működés közben termelt hő egyenletesen oszlik el, így a LED chipek nem melegednek túl mindennapi, és a hosszú üzemóra jelentette igénybetétel ellenére sem.


Az akril díffúzor lapnak köszönhetően a termék anyaga használat során nem sárgul meg, ezáltal hosszú éveken át egyenletes fényerőt tud biztosítani- erre akár 5 éves gyártói garanciát is biztosítunk!


Milyen méretű fali led modellek vannak?

A legkedveltebb fali led panel típusok közé tartozik a mennyezeti led panel 120x30 cm méretben (25W, 40W, és 45W teljesítménnyel) de az itthoni irodai környezet egyik legelterjedtebb típusa továbbra is a mennyezeti led panel 60x60 - illetve a 120x30 centiméteres kivitel (36W teljesítménnyel) maradt. 
A mennyezeti led panel 60x60 sokféle teljesítménnyel kapható: 25W, 36W, 40W, 45W a teljesítménnyel együtt pedig változó fényárammal (lumen) számolhatunk: 3600, 4000, 4400, 4800, 5400.


Mindkét fent említett méretű fali led panel modell típus elérhető 4000K és 6500K színhőmérséklettel, sőt-típustól függően 3 és 5 év közötti gyártói garancia is biztosított hozzájuk.


Ezek is érdekelhetnek