LED Panel

A LED fényforrásokat tartalmazó Asalite Prémium termékek a magas minőségű megbízható Led-chipeknek és a világszerte elismert magas minőségű LIFUD-drivernek köszönhetően hosszú távú megoldást jelentenek belső terek egyenletes, esztétikus és a szemnek is kellemes megvilágítására. Ezeket a termékeket főleg irodák, hotelek, iskolák, kórházak, tárgyalók megvilágítására ajánljuk.

Led panel modellek széles szortimentben

Kínálatunkban megtalálhatóak a 60x60cm és 120x30cm modellek: led panel 25W, 30W, led panel 36W, 40W és led panel 45W-os teljesítménnyel, amelyekhez kifejezetten magas 3600 lumen, 4800 lumen és 5400 lumen fényerősség társul. Az Asalite Prémium modellek 4000K és 6500K színhőmérséklettel érhetőek el. Az UGR19-es besorolású termékeink a káprázásmentes működést biztosítják. Az üzembe helyezéshez keret, függesztő szett és rugós rögzítő is elérhető a kínálatunkban. Típustól függően az Asalite termékekre 3 és 5 év gyártói garanciát biztosítunk. 

Termékkínálatunk kiegészült egy kiemelkedően gazdaságos ECO Panel típussal is, melyek 30W-os teljesítménnyel és 3200 lumen fényerősséggel rendelkeznek. 

Teljesítmény
-
25 W - 45 W
Fényáram
-
3 200 lumen - 5 400 lumen
Színhőmérséklet
-
4 000 K - 6 500 K
Termék formája
Garancia
-
2 év - 5 év
További szűrők

 

Villódzó világítás? Magas költségek? Itt az ideje végetvetnie ennek!

A villódzás és a káprázás oka sok minden lehet, de fő okozója lehet az adott fényforrás frekvenciája, vagy a világítástechnikai eszközben zajló fényerősség változás problémái. A világítóberendezés alacsony minősége is okozhatja a tapasztalt villódzást, így célszerű azt mihamarabb egy a büdzséhez és az igényekhez illő káprázásmentes modellre cserélni.

Led panel modellek széles szortimentben

A prémium minőségű Asalite modellek széles teljesítmény kínálatot fednek le: led panel 25W, led panel 30W, led panel 36W, led panel 40W, led panel 45W.

Tudta?
Az Asalite Prémium mennyezeti led panel 60x60 modellje és a mennyezeti led panel 120x30 led panel egyaránt 139 lumen/watt fényhasznosítással működik.
Ez az érték a kiemelkedően magas – akárcsak az általuk biztosított akár 5000 lumen fényáram!

Led panel 25w, led panel 30w, led panel 36w, led panel 40w, led panel 45w több éves gyártói garanciával?!

Az Asalite prémium minőségű termékei 2-3-5 év gyártói garanciával kaphatóak, a hibamentes, stabil, hosszútávú működést 25.000 garantált munkaóra biztosítja!

TUDTA?
Modelljeink 60x60 cm, illetve 120x30 cm méretekben kaphatóak, négyzet illetve téglalap formátumban. A vásárlási statisztikák szerint évek óta a négyzetes alakú modellek a legkedveltebbek, amelyek széles felhasználhatósági lehetőséget nyújtanak. A káprázást a legtöbbször nem észleljük tudatosan – de erősebb villódzás esetén szenvedhetünk fejfájástól, fájhat a szemünk, vagy egyéb szemészeti tünteket is okozhat a nem megfelelően megtervezett világítás. Ma már így jogosan alapelvárás lehet a megrendelők részéről a lifud non-flicker driverrel való felszereltség, vagyis, hogy a panel káprázatmentes működést biztosítson. Káprázásmentes led panel modelljeinkért keresse az UGR<19 elnevezésű termékeket.

Hová ajánljuk az UGR<19 led panel modellek felszerelését?

A UGR>19 káprázásmentes modellek felszerelését ajánljuk orvosi rendelőkbe, kórtermekbe, közintézményekbe és iskolákba, gyártósorokba, gyárakba, raktárakba, szerelőcsarnokba, auto-és egyéb szerelő műhelyekbe egyaránt, amelyek biztosíthatják a hosszú fókuszt igénylő zavartalan munkát. Asalite termékeink 4000K illetve 6500K színhőmérséklettel is elérhetőek, így minden világítási igényt kielégíthetnek.

TUDTA?

Az UGR érték skála 5-40 között mozog, minél alacsonyabb ez az érték annál kisebb a vakítási tényező – annál jobban kíméli a szemet működés közben.

Led panel 25w, led panel 36w, led panel 45w kiegészítők?

Termékeink felszereléséhez szükséges minden kiegészítőt megtalál a webshopunkban, mint a rögzítő keret, rugós rögzítő szett, függesztő drót sodrony szett.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!