Triproof Fixture

The Asalite Premium IP65 Triproof Armatures are suitable for the operation of LED T8 type fluorescent lamps. Our armatures have a high IP65 dust and water resistance rating. The number marked after the product with IP protection, in this case (IP65), the first number "6" indicates protection against dust, solids and dirt, the second number "5" indicates protection against water. Lamps with this rating offer protection even against splashing water. We offer 2x60cm, 2x120cm and 2x150cm armatures. As it is recommended for everyday use, the product is also suitable for office buildings, warehouses, meeting rooms, public institutions, schools and other places where the luminaire is exposed to excessive contamination e.g: car mechanic, carpentry workshops. The armature is equipped with all necessary fixing clips and locks. LED fluorescent tube is not included with the product.

Power
-
18 W - 50 W
Socket
Luminosity
-
2 000 lumen - 5 500 lumen
Product form
Warranty
-
2 years - 3 years


Armatúra IP65 védelemmel

Modelljeink IP65 védelmüknek köszönhetően bátran felszerelhetőek kül-és beltérre egyaránt . A kiemelkedően magas por-és páravédelem lehetővé teszi, hogy vizes-és magasan porszennyezett helyiségekben is biztosítsák a mindennapi világítási feladatokat. Az armatúra az összes szükséges rögzítő kapcsokkal és zárral el van látva. Az IP 65 armatúra modelljeinkhez a led fénycső nem tartozék.

Armatúra méretek

Az Asalite termékkínálatában minden helyiség megvilágításához megtalálja a tökéletes armatúra méretet: 60 cm, 120cm, 150cm méret verzióban is elérhetőek.

Prémium minőségű integrált LED armatúra

Tudta? Az integrált armatúra mindkét végén tömszelencés bekötési pontot találunk, így nagyon egyszerűen sorolható,vezetékezhető. Az egyik vége záródugóval is el van látva, így ha nem soroljuk a lámpatestet, akkor is megmarad az IP65-ös védettsége.
Integrált led armatúra modelljeink 3 teljesítménnyel is elérhetőek: 18W, 36W, 50W értékek közül válogathatnak vásárlóink legyen szó magánszemélyről-vagy üzleti partnerről. Nemcsak a fizikai méreteket, de a lumen-fényáram értékeket illetően is széles spektrumot fednek le termékeink: 2000-4000-5500 lumen fényráramot biztosító led armatúra modelljeink 3 év garanciával, 25.000 garantált munkaórával biztosítják a munkás mindennapok zavartalanságát.

Műhelyek megvilágítása energiatakrékos módon

Amatúra modelljeink az IP65 védelmüknek köszönhetően kiemelten ajánlottak asztalos és autókarosszéria lakatos műhelyek, autómosó műhelyek megvilágításához. Az áttetsző búrának köszönhetően led armatúra modelljeink remek világítási értékek biztosítására képesek.

Tudta? Az armatúra modelljeinkbe szánt t8 led fénycsőnek nincs szüksége bemelegedési időre hogy a maximális fényerőt nyújtsák, a felkapcsolást követően azonnal a legnagyobb fényerővel működnek. SŐT! Működési minőségüket a fel-le kapcsolások száma sem csökkenti. Az Asalite armatúra modellek így hosszútávon is megbízható világítástechnikai eszközei lesznek a kiválasztott helyiségeknek.

Széleskörű felszerelési lehetőség - minden igényhez

Termékeinket a falon, falon kívül, mennyezetre szereléssel de akár függesztéses megoldással is a kívánt helyre rögzítheti.

Armatúra modellek felhasználási köre

Termékeink kiválóan alkalmasak az alábbi területek MINDENNAPOS megvilágítására: irodaházak, raktárak, tárgyalók, közintézmények, iskolák, garázsok, pincék, autószerelő és asztalos műhelyek. Tudta? Armatúráink a hűvös, nyirkos környezetben is megállják a helyüket így akár a pincék megvilágítására is kiválóan alkalmas megoldásként szolgálhat.

 

Sign up for our newsletter!