LED Solar Lamp

The newest generation of solar lamps has arrived: the new Asalite solar lamp models convert solar energy into electricity in the most efficient way and then charge the battery.

The batteries in the solar lamps then use the stored energy to automatically switch on when dusk approaches.

The solar panel lamps are the latest generation of solar lamp models, which provide energy-efficient lighting for both indoor and outdoor use. View our LED solar lamp products and choose one of our solar lamps that best suits your needs.

Power
-
3 W - 20 W
Luminosity
-
100 lumen - 1 800 lumen
Colour temperature
-
3 000 K - 4 000 K
Lifetime
-
20 000 hours - 25 000 hours
Product form
Motion delay time
-
20 s - 30 s

 

Mozgásérzékelős kültéri lámpa felszerelési javaslat

Az IP44-es vízállósággal bíró led szolár reflektort bátran ajánljuk lakókörnyezetünk bármely kültéri részének megvilágításához, mint az udvar, a terasz, az autóbeálló, a garázs, a kültéri lakóépületek bejáratai. 

Mozgásérzékelős kültéri lámpa PIR és mikróhullámú szenzorral

A led napelemes lámpa modellek ma már nemcsak energiatakarékosak, de elegáns, és letisztult megjelenésűek is, így tökéletes kiegészítői lesznek minden otthonnak-vagy bármely vállalkozás épületéhez. A széles teljesítménypalettának hála minden igény kielégíthető - különösen ha a passzív infravörös mozgásérzékelőre (PIR) szenzorra, vagy a Mikróhullámú szenzorra gondolunk, amelyek csak akkor biztosítják a világítást, ha valóban szükségük van rájuk.

Kültéri napelemes reflektor: elegáns és karcsú kivitel

Az Asalite mozgásérzékelős kültéri lámpa modellek magas fényárammal, akár 1800 lumen fényárammal is képesek világítani-akár 25.000 munkaórán keresztül. A karcsú Slim alumíniumház és az SMD LED technológia egy hosszútávon is megbízható, és elegáns led napelemes lámpa modellt eredményez, amelynek működésére 2 év gyártói garanciát vállalunk.

Változatos mozgásérzékelős kültéri led lámpa méretek - minden igényhez

Tudta? Legkisebb szolár lámpa modellünk 87 x 115,4 x 35 mm méretben kapható, míg a legnagyobb 120x170 mm méretekkel bír. Nemcsak a változatos méretekben igazodunk az eltérő igényekhez, de a napelemes kültéri lámpa modellek színével is: termékeink fehér és fekete színekben egyaránt elérhetőek.

Szolár lámpa akár 1.4W teljesítményű napelemekkel

Napelemes lámpa modelljeink változatos napelem típusokkal vannak felszerelve: Monocrystalline Silicon és Polysilicon elemekkel, amelyek 0.5W és 1,4W teljesítménnyel rendelkeznek. Kültéri lámpa modelljeink vízállósági besorolása IP44-es, ezért a kültéren való alkalmazása teljességgel biztonságos. Az első használat előtt tanácsoljuk, hogy a napelemet legalább 12 órán keresztül töltse fel az akkumulátor maximális töltöttségi szintjének elérése érdekében. A kültéri led lámpa modelleket úgy érdemes felszerelni hogy a napelemek felületének szennyeződésmenteségét rendszeresen tisztogatással biztosítani lehessen.

LED napelemes lámpa egyszerű felszerelhetőséggel

Szolár lámpa modelljeink egyszerűen, és könnyedén fel- és elhelyezhetőek egy mozgatható fém keret segítségével. A napelemes lámpa modellek dőlésszöge tetszőlegesen állítható, -a 120°és 180° fok között- a megvilágított terület így igény szerint változtatható.

 

 

Sign up for our newsletter!