A kiszállítás bruttó 44.450 Ft felett ingyenes

Minden termék raktáron

Kiszállítás rövid határidőn belül

asalite.unas.hu
asalite.unas.hu
Produsele Asalite vă ajută să vă iluminați casa și afacerea într-un mod eficient din punct de vedere energetic și al costurilor.

Brandul Asalite a fost fondat în 2014 și suntem mândri să spunem că, în acest timp, 3000 de clienți au încercat deja unul dintre produsele noastre. Dispunem de o rețea națională de reprezentanți și de o echipă experimentată pentru a oferi servicii partenerilor noștri.

Magazinul nostru online en-gros primește comenzi de la un număr tot mai mare de parteneri din 2017. 99% din gama noastră este disponibilă în stoc, astfel încât produsele comandate sunt livrate partenerilor noștri a doua zi.

Led Asalite
Nu doar viitorul, ci și Sursa de Lumină a PREZENTULUI!
 • asalite.unas.hu
  Az Asalite LED Izzók széles kínálata a lakossági, illetve az ipari igények kiszolgálását is lehetővé teszi, hiszen a magas minőség és a hosszú távú megbízhatóság a fő jellemzője.
 • asalite.unas.hu
  Legyen a funkcionalitás vagy a dekoráció az elsődleges szempont, a teljes szortimentben könnyű megtalálni a megfelelő választást.
 • asalite.unas.hu
  Az Asalite LED Izzók sokféle foglalattal, három színhőmérsékletben, praktikus formavilággal, több méretben elérhetők.
 • asalite.unas.hu
  A legmodernebb világítási megoldásként pedig nagymértékben hozzájárulnak a fenntartható fejlődéhez szükséges környezeti feltételek megőrzéséhez is.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!