Iluminatul sălii cu LED-uri

Csarnokvilágítás prémium minőségben az Asalite kínálatából
A csarnokvilágítás megvalósítása olyan megoldásokat kíván amelyek a nagyobb terű helyiségek, mint pl. csarnokok, raktárak, sportlétesítmények, kiállítótermek, üzletközpontok megfelelő minőségű megvilágítását biztosítják. 

Kínálatunkban megtalálhatóak az ilyen helyiségek megvilágításának eszközei: 100W, 150W és 200W-os teljesítményű led csarnokvilágító típusok, aluminium házas kialakítással. Az Asalite csarnokvilágító modellek széles méretkínálatban kaphatóak, 4500K színhőmérséklettel, minden igényhez. Ismerje meg ÚJ csarnokvilágító termékeinket, amelyek a teret 90, illetve 120 fokban képesek bevilágítani.

Csarnokvilágító lámpáink stabil, megbízható működéséhez kifejezetten magas 9000 lumen, 13.500 lumen, 18.000 lumen legújabb termékeinkhez pedig 15.000 lumen, 22.500 lumen és 30.000 lumen fényerősség társul. Az SMD Lednek köszönhetően pedig a leghatékonyabb fénykibocsátást biztosítják minden térben. Az alacsony karbantartási igényt biztosíthatja a könnyű, aluminium házas kialakítás, a beltéri-és kültéri felhasználhatóság. A csarnokvilágító eszközök megbízható működését 2 illetve 3 év gyártói garancia támasztja alá. A csarnokvilágítók mennyezetre szerelhetőek vagy felfüggeszthetőek igény szerint.

Az Asalite csarnokvilágító termékeink további tulajdonságai: magas minőségű anyaghasználat, modern, diszkrét forma, hosszútávú megbízhatóság.

Performanță
-
100 W - 200 W
Luminozitate
-
10 000 lumen - 30 000 lumen
Garanție
-
2 ani - 3 ani
További szűrők

 

Led csarnokvillágító modellek széles teljesítmény kínálattal

A csarnok világítás széleskörű termék igényeit az Asalite Lighting termékkínálata teljes mértékben képesek lefedni: az Asalite Prémium csarnokvilágító termékek új generációja 100w, 150w, 200w teljesítménnyel kaphatóak, a magas fényáram biztosításával kiemelkedő termékek a magyar piacon!

Led csarnokvilágítás akár 30.000 lumen fényárammal

Magas fényáramra van szüksége a csarnokvilágítás kivitelezéséhez? Az Asalite termékkínálatában megtalálhatja a 10.000 lumentől-30.000 lumen biztosítására alkalmas modelleket. A csarnok világítás energiatakarékos megvilágításához keiemelkedően magas fényhasznosítást biztosító termékeink akár 150W/lumen teljesítmény biztosítására képesek.

Led csarnokvilágító modellek IP65 védelemmel

Termékeink KIVÉTEL NÉLKÜL IP65-ös vízállósági besorolással rendelkeznek, védettek a változó környezeti hatások ellen, így a bel-és kültéri alkalmazásuk egyaránt biztonságos. A kiemelkedően magas IP65 védelem biztosítja a led csarnokvilágító modellek por-és páravédelmét, így akár műhelyekbe, raktárakba, gyártó üzemekbe, magasraktárakba, sportcsarnokokba, tornatermek, telephelyek megvilágítására is kiválóan alkalmazhatóak.

Led csarnokvilágító modellek széles méretkínálatban

A csarnok világítás kiépítése az eltérő igények miatt több led csarnokvilágító méretet is bevonhat, kínálatukban megtalálható legkisebb csarnokvilágtó méret: a 235*85 mm méretű, míg a legnagyobb modell 380*90 mm paraméterekkel rendekezik.

A csarnok világítás feladatait ellátó led csarnokvilágító modellek széles megvilágítási szöget tesznek lehetővé: az akár 120 fok biztosítása által a munkafolyamatokban történő balesetek száma csökkenthető, a többműszakos munkarendek hatékonysága emelhető, emellett a raktározási nehézségek is csökkenthetők.

Led csarnokvilágító modellek akár 3 év(!) garanciával

A csarnok világítás kiépítésének egyik legfontosabb igénye világítástechnikai eszközök által támasztott alacsony karbantartási igény. A stabil, kiszámítható munkafolyamatokhoz, a termelés gördülékeny folytatásához szükséges, hogy a felszerelt eszközök minél kevesebbszer kerüljenek cserére, vagy javításra. Az Asalite termékeire akár 3 év (!) gyártói garanciát biztosítunk, 25.000 garantált munkaórával.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!