Armatúra

Az Asalite Prémium IP65 Por- és páramentes armatúra modellek kínálata kibővült a LED T8 típusú fénycsövek üzemeltetéséhez alkalmas, illetve az Integrált LED armatúra modellekkel. Termékeink magas IP65-ös por és vízállósági besorolással rendelkeznek. Az IP védelemmel ellátott terméke után megjelölt szám, jelen esetben az (IP65) az első szám ,,6” a por, a szilárd anyagok és a szennyeződések elleni védelmet, a második szám ,,5” a víz elleni védettséget jelöli. Az ilyen besorolású lámpák védelmet nyújtanak akár a fröccsenő víz ellen is. 

Armatúra, led fénycső előkészítéssel

Kínálatunkban megtalálhatóak a 2x60cm, 2x120cm és a 2x150cm-es armatúra modellek. Mivel mindennapi használatra is javasolt, a terméket ajánljuk akár irodaházak, raktárak, tárgyalók, közintézmények, iskolák, illetve olyan helyiségekbe ahol a világítótest túlzott mértékű szennyeződésnek van kitéve pl: autószerelő, asztalos műhelyek. Az armatúra az összes szükséges rögzítő kapcsokkal és zárral el van látva. A termékekhez a LED fénycső nem tartozék.

Teljesítmény
-
18 W - 50 W
Foglalat
Fényáram
-
2 000 lumen - 5 500 lumen
Termék formája
Garancia
-
2 év - 3 év
További szűrők

 

Armatúra IP65 védelemmel

Modelljeink IP65 védelmüknek köszönhetően bátran felszerelhetőek kül-és beltérre egyaránt . A kiemelkedően magas por-és páravédelem lehetővé teszi, hogy vizes-és magasan porszennyezett helyiségekben is biztosítsák a mindennapi világítási feladatokat. Az armatúra az összes szükséges rögzítő kapcsokkal és zárral el van látva. Az IP 65 armatúra modelljeinkhez a led fénycső nem tartozék.

Armatúra méretek

Az Asalite termékkínálatában minden helyiség megvilágításához megtalálja a tökéletes armatúra méretet: 60 cm, 120cm, 150cm méret verzióban is elérhetőek.

Prémium minőségű integrált LED armatúra

Tudta? Az integrált armatúra mindkét végén tömszelencés bekötési pontot találunk, így nagyon egyszerűen sorolható,vezetékezhető. Az egyik vége záródugóval is el van látva, így ha nem soroljuk a lámpatestet, akkor is megmarad az IP65-ös védettsége.
Integrált led armatúra modelljeink 3 teljesítménnyel is elérhetőek: 18W, 36W, 50W értékek közül válogathatnak vásárlóink legyen szó magánszemélyről-vagy üzleti partnerről. Nemcsak a fizikai méreteket, de a lumen-fényáram értékeket illetően is széles spektrumot fednek le termékeink: 2000-4000-5500 lumen fényráramot biztosító led armatúra modelljeink 3 év garanciával, 25.000 garantált munkaórával biztosítják a munkás mindennapok zavartalanságát.

Műhelyek megvilágítása energiatakrékos módon

Amatúra modelljeink az IP65 védelmüknek köszönhetően kiemelten ajánlottak asztalos és autókarosszéria lakatos műhelyek, autómosó műhelyek megvilágításához. Az áttetsző búrának köszönhetően led armatúra modelljeink remek világítási értékek biztosítására képesek.

Tudta? Az armatúra modelljeinkbe szánt t8 led fénycsőnek nincs szüksége bemelegedési időre hogy a maximális fényerőt nyújtsák, a felkapcsolást követően azonnal a legnagyobb fényerővel működnek. SŐT! Működési minőségüket a fel-le kapcsolások száma sem csökkenti. Az Asalite armatúra modellek így hosszútávon is megbízható világítástechnikai eszközei lesznek a kiválasztott helyiségeknek.

Széleskörű felszerelési lehetőség - minden igényhez

Termékeinket a falon, falon kívül, mennyezetre szereléssel de akár függesztéses megoldással is a kívánt helyre rögzítheti.

Armatúra modellek felhasználási köre

Termékeink kiválóan alkalmasak az alábbi területek MINDENNAPOS megvilágítására: irodaházak, raktárak, tárgyalók, közintézmények, iskolák, garázsok, pincék, autószerelő és asztalos műhelyek. Tudta? Armatúráink a hűvös, nyirkos környezetben is megállják a helyüket így akár a pincék megvilágítására is kiválóan alkalmas megoldásként szolgálhat.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!