Nagyméretű LED panelek

2023. Jan 12.

A nagyméretű LED panelek modern, és pénztárcabarát világítástechnológiát jelentenek az irodai és otthoni környezetben egyaránt. De melyik LED panelt válassza, milyen teljesítménnyel, és az milyen teljesítménnyel bír? Cikkünkben ezeknek a kérdéseknek nézünk a mélyére!

Nagyméretű LED panelek

A PÉNZTÁRCABARÁT IRODAI VILÁGÍTÁSTECHNOLÓGIA

 
Ebben a cikkben:

Milyen méretben kapható a mennyezeti led panel?
Hogyan biztosítható az irodai világítás költséghatékonyan?
Milyen hosszú a led panel várható élettartama?
Mekkora a falon kívüli led panel fényereje?


Átlagos o
lvasási idő:
8 perc

Nagyméretű ledes panel az irodai munka zavartalanságáért

A legnépszerűbb irodai világítástechnikai eszközök közé tartozik a nagyméretű Led panel, nem véletlenül: méretüket tekintve a 60*60 cm és 120*30 cm méretű mennyezeti led panelek gyorsan és könnyedén telepíthetőek, a végeredmény pedig egy modern munkaterületet eredményez ahol a partnereink és a kollégák is szívesebben időznek.

Led panel sokoldalú felszerelési lehetőséggel

A mennyezeti led panel biztonságosan használható -rögzítő fülekkel ellátva- a gipszkarton kazettás álmennyezethez és gipszkarton mennyezethez is egyaránt.
Igazán modern, esztétikus és letisztult esztétikai megjelenést érhetünk el a mennyezethez szerelt kiemelő keret segítségével is!

Miért érdemes a led panel mellett letenni a voksát?

A könnyű és gyors telepítésen túl, jelentős költségmegtakarítás érhetsz el velük. Használatuk során nem tapasztalható vibrálás, ami hosszútávon károsíthatná a szemet. További érv, hogy akár természetes 4000K* (nappali fehér) sőt, akár 6500K* hidegfehér változatban is elérhetőek!


Mit jelent a K a szám után?

A K az érték, amely megadja Kelvinben az adott fényforrás színhőmérsékletét. A lakosság számottevő többsége jobban érzi magát a meleg fényű izzók alatt.


Mennyi a led panel várható élettartalma?

A panelek élettartama szintén hosszú, köszönhetően a jó minőségű Lifud drivereknek amelyekhez modelltől függően akár 5 év garanciát is biztosítunk!

nagyméretű led panel

Asalite Prémium LED Panel kínálatunkért
keresd fel weboldalunk.

Mekkora a falon kívüli led panel fényereje?

A sokoldalú mennyezeti led panel a fényerő tekintetében 120 Lumen/Watt illetve 160 Lumen/Wattot teljesítménnyel rendelkezik, ezzel az értékkel a legjobbnak mondhatóak a piacon!

Piacvezető led panel modellek - minden igényhez!

A 40W és 45W slim változatok, a legújabb és legmodernebb 25W és 36W változatok pedig backlite panelek.


Összegzés

A növekvő energiaárak miatt vásárlóink egyértelműen a takarékosabb fogyasztású termékeket keresik, ebben úttörő szerepet játszanak 25W teljesítményű 160 Lumen/Watt led paneleink!


Az energiahatékonysági szempontból “C” és „D” besorolású led panelek környezetvédelmi szempontból is megtérülő energiafogyasztást kínálnak, hosszú, akár 25.000 üzemórát jelentő élettartamra is képesek. A hibamentes működést 5 év gyártói garanciával garantáljuk!

 

Válassza ki bátran az Ön számára legmegfelelőbb panelünket,
ha pedig kérdései vannak, akkor keresse az Asalite csapatát!


Hívja kollégáinkat: 06 70 433 3200
Írjon nekünk: info@asalite.com
vagy látogasson el hozzánk személyreszabott tanácsadásért:
4002 Debrecen, Külső Kassai u. 57. Hungary