Kérjen egyedi személyre szabott árat munkatársunktól

Minden termék raktáron

Kiszállítás rövid határidőn belül

Nagyon sok típusú kivitelezésű lámpa és világítótest létezik. Nem szabad elfeledkeznünk az izzó kiválasztása közben az adott lámpa, világítótest foglalatról sem, melynek meg kell egyeznie a lámpa foglalatának típusával.
asalite.unas.hu
asalite.unas.hu
Az Asalite termékeinek segítségével energia- és költséghatékony módon világíthatod meg otthonodat és vállalkozásodat.

Az Asalite márkát 2014-ben alapítottuk, és büszkén állíthatjuk, hogy ez idő alatt 3000 vásárló már kipróbálta termékeink valamelyikét. Országos képviselői hálózattal rendelkezünk és tapasztalt csapatunk révén nyújtunk szolgáltatásokat partnereinknek.

A nagykereskedelmi webáruházunk 2017 óta folyamatosan növekvő partnerszámmal fogadja a megrendeléseket. A kínálatunk 99%-a raktárunkban rendelkezésre áll, így a megrendelt termékek már másnap a partnereinkhez kerülnek.

Asalite LED
Már nem csupán a jövő, hanem a JELEN Fényforrása is!
 • asalite.unas.hu
  Az Asalite LED Izzók széles kínálata a lakossági, illetve az ipari igények kiszolgálását is lehetővé teszi, hiszen a magas minőség és a hosszú távú megbízhatóság a fő jellemzője.
 • asalite.unas.hu
  Legyen a funkcionalitás vagy a dekoráció az elsődleges szempont, a teljes szortimentben könnyű megtalálni a megfelelő választást.
 • asalite.unas.hu
  Az Asalite LED Izzók sokféle foglalattal, három színhőmérsékletben, praktikus formavilággal, több méretben elérhetők.
 • asalite.unas.hu
  A legmodernebb világítási megoldásként pedig nagymértékben hozzájárulnak a fenntartható fejlődéhez szükséges környezeti feltételek megőrzéséhez is.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!